Сахрањен седам дана након кћерке и супруге

Крај још свјежих хумки супруге Светлане (54) и кћерке Анђелије (16), на новом пазарском гробљу у Пироту, у четвртак је сахрањен Марјан Ранчић (60), који је био за воланом породичног “фиата панда”, који се, 16. августа на магистрали код бугарског мјеста Кочериново, на путу за одмор у Грчкој, сударио са аутобусом бугарских таблица.  

Србија 30.08.2019 | 08:13
Сахрањен седам дана након кћерке и супруге
Том приликом Марјанова супруга Светлана или Цеца како је знају сви погинула је на лицу места, док је њихова кћерка Анђелија, средњошколка, од повреда издахнула на путу ка болници у Благојевграду. Мајка и кћерка, сахрањене су тачно прије седам дана, а Марјан се од тренутка судара, борио за живот до прије три дана , а затим је и он издахнуо у Софији, тачније и универзитетској клиници “Света Ана”.

Од Марјана или Макија како су га полуларно називали у граду и околини, опростили су се многобројни пријатељи, родбина његова и Цецина и многи још увијек не вјерују да је таква трагедија задесила породицу Ранчић. Многима у тужној поворци сузе су грунуле низ лице, када се надомак свјежих гробова из уста Марјанове мајке Дафине проломило – Анђела, Цецо ево иде вам и Маки. Боже прими ме, шта сам ти згријешила. Три гроба за седам дана. Кућа ми је затворена! 

– Ни у најлуђим сновима и у најцрњим претпоставкама нисам могао да замислим да ће се ово догодити овако честитој и угледној породици. Са Макијем смо још од забавишта заједно, преко основне школе и касније све до четвртка када се спремао да у петак 16. августа крене на море. Још не могу да повјерујем да више нећемо радити и пити кафу заједно – каже Верољуб Ђурић.

Десет дана након судара са радничким аутобусом, Марјана су бугарски љекари у Софији држали у вјештачки изазваној коми, због многобројних операција. У једном тренутку су из Софије почеле да пристижу охрабрујуће вијести, али само за кратко. Послије свих захвата, прије три дана је стигла вијест да је и он ипак преминуо. Због поменуте коме, претпоставља се да није ни знао за смрт кћерке и супруге.

Саобраћајка која је уништила породицу Ранчић, догодила се када је њихова “панда”, на магистралном путу из за зада неутврђених разлога скренула на супротну страну и сударила се са аутобусом. Судар се десио око 8 ујутру, свега пар сати након што су из Пирота, кренули на море у Грчку. Мало ко у Пироту може да се сјети сличне породичне трагедије, пишу Новости.

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар