ЛШ: У Звезди играју водоинсталатери!

Како је "стручњак" на Скај Спортсу најавио мечеве Тотенхема и београдских црвено-белих.

Фудбал 30.08.2019 | 10:32
ЛШ: У Звезди играју водоинсталатери!
Као и прошле године, Црвена звезда и ове јесени играће у групној фази Лиге шампиона против енглеског клуба. У јесен 2018. на "Маракану" је долазио Ливерпул, а ове сезоне доћи ће Тотенхем.

Прошле сезоне, екипа Владана Милојевића остварила је највећи резултат баш у дуелу против Енглеза, јер је код куће савладала Ливерпул 2:0, актуелног шампиона Европе.

Тај резултат и и ове године поновљени успех црвено-белих ипак није учинио да се неки на Острву мало боље заинтересују за Звезду. О титули шампиона Европе из 1991. да не говоримо.

Некадашњи фудбалер Ливерпула, а сада репрезентативац Енглеске Стивен Ворнок (37) коментатор је на ТВ станици и у улози "стручног" консултанта говорио је о Звезди.

"Имају запослене на одређено време, а победили су шампиона Европе прошле године. Има много играча који су водоинсталатери, а који су прошле године играли. То је импресивно. Имати такав учинак на домаћем терену говори о томе колико је то непријатељско место за госте", рекао је Ворнок на гостовању "Скај спортсу".

Необично незнање за некога ко је 16 година играо на релативно високом нивоу фудбала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар