Меси још неће на терен!

Повратак Аргентинца, послије повреде, вјероватнији 14. септембра, након што прође пауза у првенству због утакмица репрезентација.

Фудбал 30.08.2019 | 18:46
Меси још неће на терен!
Иако су многи навијачи Барселоне очекивали да се прва звијезда тима Лионел Меси врати на терен то се овог викенда, када ће у Примери гостовати Осасуни, неће десити.

Шпански медији јављају да је повратак Аргентинца, послије повреде, вјероватнији 14. септембра, након што прође пауза у првенству због утакмица репрезентација. Меси је већ пропустио дуеле са Атлетик Билбаоом и Бетисом, а исто се очекује и против Осасуне. Иако је почео индивидуално тренирати са кондиционим тренингом неће бити спреман до суботе.

Тренер Ернесто Валверде не жели журити са Месијевим повратком у тим, јер опоравак капитена није текао према плану. Уз то појавиле су се и приче како се повреда погоршала, што су из Барселоне одмах одлучно демантовали и истакли да желе бити опрезни са опоравком прве звијезде тима.

Након дуела са Осасуном, Барса ће сљедећу утакмицу у Примери играти 14. септембра против Валенсије на Камп Ноу.

Након три одиграна кола у шпанском првенству, Барселона са три бода заузима девету позицију. На врху табеле су Севиља и Атлетико Мадрид са по шест бодова.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар