Mesi još neće na teren!

Povratak Argentinca, poslije povrede, vjerovatniji 14. septembra, nakon što prođe pauza u prvenstvu zbog utakmica reprezentacija.

Fudbal 30.08.2019 | 18:46
Mesi još neće na teren!
Iako su mnogi navijači Barselone očekivali da se prva zvijezda tima Lionel Mesi vrati na teren to se ovog vikenda, kada će u Primeri gostovati Osasuni, neće desiti.

Španski mediji javljaju da je povratak Argentinca, poslije povrede, vjerovatniji 14. septembra, nakon što prođe pauza u prvenstvu zbog utakmica reprezentacija. Mesi je već propustio duele sa Atletik Bilbaoom i Betisom, a isto se očekuje i protiv Osasune. Iako je počeo individualno trenirati sa kondicionim treningom neće biti spreman do subote.

Trener Ernesto Valverde ne želi žuriti sa Mesijevim povratkom u tim, jer oporavak kapitena nije tekao prema planu. Uz to pojavile su se i priče kako se povreda pogoršala, što su iz Barselone odmah odlučno demantovali i istakli da žele biti oprezni sa oporavkom prve zvijezde tima.

Nakon duela sa Osasunom, Barsa će sljedeću utakmicu u Primeri igrati 14. septembra protiv Valensije na Kamp Nou.

Nakon tri odigrana kola u španskom prvenstvu, Barselona sa tri boda zauzima devetu poziciju. Na vrhu tabele su Sevilja i Atletiko Madrid sa po šest bodova.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar