Непозната лица палицама ударали по аутомобилима

Полиција трага за маскираним нападачима који су у ноћи између уторка и сриједе излетили на ауто-пут Милош Велики код Мислођина и наоружани палицама лупали возила.

 

Србија 28.08.2019 | 22:23
Непозната лица палицама ударали по аутомобилима
Том приликом повријеђене су три особе. На друштвеним мрежама појавио се снимак напада.

Поједини медији преносе да нападачи припадају навијачкој групи.

Полиција је убрзо стигла на лице мјеста и затекла два разлупана возила и четворицу младића од којих су тројица повријеђена у инциденту.

"На путу је стајао рено новосадских регистарских ознака, којем је било поломљено стакло на возачевим вратима. У возилу су била два младића који су задобили посјекотине по рукама", каже за Блиц добро обавијештен извор.

Неколико метара даље полупан је "ситроен" страних регистарских ознака. Непознати починиоци су разлупали сва стакла на лијевој страни возила, али и врата и бранике. У том возилу су били М. Д. (29) који је прошао без повреда и М. Ђ. (31) који је имао посјекотине у предјелу врата.

Према сазнањима од извора блиских истрази, младићи су рекли да не знају ко их је напао и да су кренули на одмор у Црну Гору када су их непознати и маскирани нападачи зауставили и палицама им полупали аутомобиле.

Према незваничним информацијама, полиција је пронашла палице које су кориштене у нападу, док се за починиоцима још трага.

(Независне/Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ужас

28.08.2019 21:21

Шта је ово, неко страшно насиље на све стране? Горе је од дивљег запада, као неке нинџе са маскама, ударају по недужном народу. Срећа да нико није страдао, који је циљ оваквог вандализма?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

28.08.2019 21:30

Можда су се Карађођевићи сукобили са Обреновићима. Требали су чекати Мај, али некидан Јездћ глумио Милоша Обреновића, а ова наша мрцина. Шта је наш овај глумио на отварању коридора. У ствари шта он увјек глуми код Вучића, неког Кловна, Бедела, лопова неглуми, тако живи. Поздрав добрим људима, лаку ноћ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.08.2019 06:18

Припада истом Систему као АВ.

Name

Мирослав

29.08.2019 04:15

Био сам на утакмици СЗ Ј. бојс , људима су гуме пробушене , поготово око стадиона Партизана , ето наших Срба навијача, пакост умјесто да су и они радосни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

29.08.2019 04:19

Нек излети пред мене на ауто путу диго би га на хаубу нек онда лупа ако мозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.08.2019 05:52

Хрвати млате Србе вец видзено...

ОДГОВОРИТЕ