Nepoznata lica palicama udarali po automobilima

Policija traga za maskiranim napadačima koji su u noći između utorka i srijede izletili na auto-put Miloš Veliki kod Mislođina i naoružani palicama lupali vozila.

 

Srbija 28.08.2019 | 22:23
Nepoznata lica palicama udarali po automobilima
Tom prilikom povrijeđene su tri osobe. Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada.

Pojedini mediji prenose da napadači pripadaju navijačkoj grupi.

Policija je ubrzo stigla na lice mjesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povrijeđena u incidentu.

"Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posjekotine po rukama", kaže za Blic dobro obaviješten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je "sitroen" stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na lijevoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posjekotine u predjelu vrata.

Prema saznanjima od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korištene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

(Nezavisne/Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Užas

28.08.2019 21:21

Šta je ovo, neko strašno nasilje na sve strane? Gore je od divljeg zapada, kao neke nindže sa maskama, udaraju po nedužnom narodu. Sreća da niko nije stradao, koji je cilj ovakvog vandalizma?

ODGOVORITE
Name

Đorđe

28.08.2019 21:30

Možda su se Karađođevići sukobili sa Obrenovićima. Trebali su čekati Maj, ali nekidan Jezdć glumio Miloša Obrenovića, a ova naša mrcina. Šta je naš ovaj glumio na otvaranju koridora. U stvari šta on uvjek glumi kod Vučića, nekog Klovna, Bedela, lopova neglumi, tako živi. Pozdrav dobrim ljudima, laku noć....

ODGOVORITE
Name

Re

29.08.2019 06:18

Pripada istom Sistemu kao AV.

Name

Мирослав

29.08.2019 04:15

Био сам на утакмици СЗ Ј. бојс , људима су гуме пробушене , поготово око стадиона Партизана , ето наших Срба навијача, пакост умјесто да су и они радосни.

ODGOVORITE
Name

Xx

29.08.2019 04:19

Nek izleti pred mene na auto putu digo bi ga na haubu nek onda lupa ako moze

ODGOVORITE
Name

Mile

29.08.2019 05:52

Hrvati mlate Srbe vec vidzeno...

ODGOVORITE