Терзићева подршка Партизану: Желим им сву срећу!

Генерални директор Црвене звезде најавио све боље односе "вечитих ривала".

Фудбал 29.08.2019 | 13:04
Терзићева подршка Партизану: Желим им сву срећу!
У Партизану су рекли да је успех Црвене звезде, поновни пласман Лигу шампиона, феноменалан и да их мотивише да и ону уђу у Лигу Европе, а генерални директор црвено-белих, Звездан Терзић, упутио је подршку "вечитом ривалу" пред реванш са Молдеом.

"Волео бих да Партизан прође због коефицијената и имиџа српског фудбала. Саво је урадио велике ствари од када је постављен за тренера и желим му сву срећу", рекао је Терзић у опширном разговору са новинарима поводом успеха Црвене звезде. 

Додао је и да му је после утакмице са Јанг бојсом из Швајцарске, односно избореног пласмана у Лигу шампиона, честитао председник Партизана Милорад Вучелић.

"Имамо коректан однос са Партизаном. Било је варница, али мислим да ће у перспективи односи бити све бољи", верује Терзић. 

Уколико српски представници остваре добре резултате ове сезоне на међународној сцени, могуће је да се наша земља домогне 15. места на УЕФА листи коефицијената, што би значило да има два представника у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Волео бих. Ми ћемо пробати да скупимо што више бодова, али не знам да ли је Партизан тренутно у могућности да то оствари на терену. Није лако доћи до 15. места, мислим да нам ови испред нас много беже", објективан је Терзић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар