Terzićeva podrška Partizanu: Želim im svu sreću!

Generalni direktor Crvene zvezde najavio sve bolje odnose "večitih rivala".

Fudbal 29.08.2019 | 13:04
Terzićeva podrška Partizanu: Želim im svu sreću!
U Partizanu su rekli da je uspeh Crvene zvezde, ponovni plasman Ligu šampiona, fenomenalan i da ih motiviše da i onu uđu u Ligu Evrope, a generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, uputio je podršku "večitom rivalu" pred revanš sa Moldeom.

"Voleo bih da Partizan prođe zbog koeficijenata i imidža srpskog fudbala. Savo je uradio velike stvari od kada je postavljen za trenera i želim mu svu sreću", rekao je Terzić u opširnom razgovoru sa novinarima povodom uspeha Crvene zvezde. 

Dodao je i da mu je posle utakmice sa Jang bojsom iz Švajcarske, odnosno izborenog plasmana u Ligu šampiona, čestitao predsednik Partizana Milorad Vučelić.

"Imamo korektan odnos sa Partizanom. Bilo je varnica, ali mislim da će u perspektivi odnosi biti sve bolji", veruje Terzić. 

Ukoliko srpski predstavnici ostvare dobre rezultate ove sezone na međunarodnoj sceni, moguće je da se naša zemlja domogne 15. mesta na UEFA listi koeficijenata, što bi značilo da ima dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Voleo bih. Mi ćemo probati da skupimo što više bodova, ali ne znam da li je Partizan trenutno u mogućnosti da to ostvari na terenu. Nije lako doći do 15. mesta, mislim da nam ovi ispred nas mnogo beže", objektivan je Terzić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar