Милосављевић оперисан, чека га дуга пауза!

Српски кошаркаш и играч Уникахе Драган Милосављевић оперисан је данас у Инзбруку и следи му дугачак опоравак.  Гаги, побиједи још једном! Српски кошаркаш оперисан у Аустрији. Погледајте његову прву фотографију из клинике.

Кошарка 29.08.2019 | 14:01
Милосављевић оперисан, чека га дуга пауза!
Бивши бек Партизана и Албе повреду лигамената колена зарадио је током припрема са репрезентацијом Србије, када се повредио у контролном мечу против Турске на Акрополис купу у Атини.

Како је саопштио клуб из Малаге, операцију је извршио доктор Финк у Аустрији и додаје се да су задовољни како је захват протекао.

Милосављевић је по други пут у каријери повредио лигаменте, а овај пут због те повреде пропустиће предстојеће Светско првенство у Кини, где су кошаркаши Србије једни од највећих фаворита за освајање медаље.

Александар Саша Ђорђевић, селектор репрезентације Србије, неколико је пута у актуелном циклусу истицао Драгана Милосављевића као играча за примјер, "духа" екипе и симбола посвећености тиму и дресу.

Нажалост, иако му је овог лета опет предвиђана улога у екипи за Мундобаскет, борбени бек је на Акрополис купу доживио изузетно тешку повреду колена, кидање укрштеног лигамента и због тога је принутно "отпао" са списка путника на Свјетско првенство.

Милосављевић се у Београду растао са саиграчима прије осам дана, пожелио им срећу и почео припреме за неопходни хируршки захват, коме је био подвргнут овог уторка у аустријском граду Инсбрук.

Његов клуб, Уникаха, објавио је на друштвеним мрежама потврду да је операција протекла успјешно и на свој Инстаграм профил "окачила" фотографију насмијаног српског кошаркаша - великог борца.

Милосављевић је прије пет година већ пролазио кроз овако тешку повреду, добро се опоравио, па наставио успјешну каријеру и послије одласка из Партизана.

Овог љета је потписао нови, двогодишњи уговор са Уникахом и нема дилеме да ће послије опоравка опет бити значајан за тим из Малаге као и до сада.

Гаги, побиједи још једном!

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар