Milosavljević operisan, čeka ga duga pauza!

Srpski košarkaš i igrač Unikahe Dragan Milosavljević operisan je danas u Inzbruku i sledi mu dugačak oporavak.  Gagi, pobijedi još jednom! Srpski košarkaš operisan u Austriji. Pogledajte njegovu prvu fotografiju iz klinike.

Košarka 29.08.2019 | 14:01
Milosavljević operisan, čeka ga duga pauza!
Bivši bek Partizana i Albe povredu ligamenata kolena zaradio je tokom priprema sa reprezentacijom Srbije, kada se povredio u kontrolnom meču protiv Turske na Akropolis kupu u Atini.

Kako je saopštio klub iz Malage, operaciju je izvršio doktor Fink u Austriji i dodaje se da su zadovoljni kako je zahvat protekao.

Milosavljević je po drugi put u karijeri povredio ligamente, a ovaj put zbog te povrede propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini, gde su košarkaši Srbije jedni od najvećih favorita za osvajanje medalje.

Aleksandar Saša Đorđević, selektor reprezentacije Srbije, nekoliko je puta u aktuelnom ciklusu isticao Dragana Milosavljevića kao igrača za primjer, "duha" ekipe i simbola posvećenosti timu i dresu.

Nažalost, iako mu je ovog leta opet predviđana uloga u ekipi za Mundobasket, borbeni bek je na Akropolis kupu doživio izuzetno tešku povredu kolena, kidanje ukrštenog ligamenta i zbog toga je prinutno "otpao" sa spiska putnika na Svjetsko prvenstvo.

Milosavljević se u Beogradu rastao sa saigračima prije osam dana, poželio im sreću i počeo pripreme za neophodni hirurški zahvat, kome je bio podvrgnut ovog utorka u austrijskom gradu Insbruk.

Njegov klub, Unikaha, objavio je na društvenim mrežama potvrdu da je operacija protekla uspješno i na svoj Instagram profil "okačila" fotografiju nasmijanog srpskog košarkaša - velikog borca.

Milosavljević je prije pet godina već prolazio kroz ovako tešku povredu, dobro se oporavio, pa nastavio uspješnu karijeru i poslije odlaska iz Partizana.

Ovog ljeta je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Unikahom i nema dileme da će poslije oporavka opet biti značajan za tim iz Malage kao i do sada.

Gagi, pobijedi još jednom!

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar