Ухваћени су: Шта то радите?

Фудбалер Дејвид Бекам и његова супруга Викторија ухваћени су у ретким тренуцима исказивања љубави у јавности.

Забава 28.08.2019 | 15:25
Ухваћени су: Шта то радите?
Иако нису познати по јавном показивању емоција, папарацима није промакао један од ретких момената овог славног пара.

Наиме, Дејвид и Викторија сликани су како размењују нежности, тачније како се љубе на јахти, уживајући на одмору са породицом и пријатељима.

Иако важе за пар који ретко показује емоције у јавности, изгледа да су се сада мало занели и опустили, па се и пољубили у јавности.

Познати пар део лета провео је у Црној Гори, а свој одмор наставио је у Француској у друштву пријатеља, певача Елтона Џона и његовог супруга Дејвида Фурниша, на луксузној јахти.



Иначе, фудбалер и модна креаторка, некадашња чланица популарне групе Спајс герлс, заједно су већ 22 године. Као и сви парови, и они су прошли кроз бурне периоде у љубави, али су их очигледно пребродили и остали заједно.

Један од бурнијих момената у њиховом браку била је чувена афера Дејвида Бекама са његовом личном асистенткињом Ребеком Лос, која је тврдила да је била са Бекамом.

Ребека је новинарима показивала поруке са сексуалном конотацијом које јој је фудбалер наводно слао, препричавала детаље њихових сексуалних односа и непрестано га прозивала путем медија.

Чувени фудбалер никада није потврдио ову романсу, а Ребека се у међувремену повукла из јавног живота и преселила у Норвешку, где је основала породицу и посветила се породичном животу.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар