Uhvaćeni su: Šta to radite?

Fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija uhvaćeni su u retkim trenucima iskazivanja ljubavi u javnosti.

Zabava 28.08.2019 | 15:25
Uhvaćeni su: Šta to radite?
Iako nisu poznati po javnom pokazivanju emocija, paparacima nije promakao jedan od retkih momenata ovog slavnog para.

Naime, Dejvid i Viktorija slikani su kako razmenjuju nežnosti, tačnije kako se ljube na jahti, uživajući na odmoru sa porodicom i prijateljima.

Iako važe za par koji retko pokazuje emocije u javnosti, izgleda da su se sada malo zaneli i opustili, pa se i poljubili u javnosti.

Poznati par deo leta proveo je u Crnoj Gori, a svoj odmor nastavio je u Francuskoj u društvu prijatelja, pevača Eltona Džona i njegovog supruga Dejvida Furniša, na luksuznoj jahti.



Inače, fudbaler i modna kreatorka, nekadašnja članica popularne grupe Spajs gerls, zajedno su već 22 godine. Kao i svi parovi, i oni su prošli kroz burne periode u ljubavi, ali su ih očigledno prebrodili i ostali zajedno.

Jedan od burnijih momenata u njihovom braku bila je čuvena afera Dejvida Bekama sa njegovom ličnom asistentkinjom Rebekom Los, koja je tvrdila da je bila sa Bekamom.

Rebeka je novinarima pokazivala poruke sa seksualnom konotacijom koje joj je fudbaler navodno slao, prepričavala detalje njihovih seksualnih odnosa i neprestano ga prozivala putem medija.

Čuveni fudbaler nikada nije potvrdio ovu romansu, a Rebeka se u međuvremenu povukla iz javnog života i preselila u Norvešku, gde je osnovala porodicu i posvetila se porodičnom životu.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar