Сјећате ли се Седрика Гогуе? Иде у ЦСКА из Москве!

Невероватан пут некадашњег штопера Партизана!

Фудбал 29.08.2019 | 10:32
Сјећате ли се Седрика Гогуе? Иде у ЦСКА из Москве!
Из Партизана је – побегао. И то буквално. Наљутио се Седрик Гогуа на црно-беле што су га казнили са 30 одсто од плате, јер је ухваћен у вожњи у пијаном стању. А, сумњичио се да је и на један дерби дошао не баш најбитстрије главе...

И управо тај и такав Доминатор, како је био надимак Гогуи док је био у Партизану, постаће играч – ЦСКА из Москве! Преговори између Тамбова, чији је сада члан штопер из Обале Слоноваче и московског клуба су у завршној фази, потврђено је са више стране.

Према информацијама руских медија, Армејци ће платити 400.000 евра за Гогуу, а у Москву га води Дмитриј Сељук, исти менаџер који је и Леонарда својевремено довео у Партизан.

„Могу да кажем да је Гогуа једном ногом већ у ЦСКА. Мислим да ће већ до краја дана све бити готово, остало је само да се играч договори око својих услова“, потврдио је Павел Худјаков, генерални директор Тамбова.

Седрик Гогуа је у Партизан дошао из финског СЈК. Одмах је показао да ће бити велико појачање за црно-беле, играо је у почетку одлично, али онда су кренули проблеми ван терена. И без дозволе клуба из Хумске се спаковао и отишао, био је разним пробама широм Европе, али све до доласка у Тамбов зимус готово да није ни играо.

То није била препрека да га сада узме ЦСКА. Да ли се потпуно смирио и нашао свој пут или само Гогуа има много јаког менаџера, то ћемо тек да видимо...

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар