Sjećate li se Sedrika Gogue? Ide u CSKA iz Moskve!

Neverovatan put nekadašnjeg štopera Partizana!

Fudbal 29.08.2019 | 10:32
Sjećate li se Sedrika Gogue? Ide u CSKA iz Moskve!
Iz Partizana je – pobegao. I to bukvalno. Naljutio se Sedrik Gogua na crno-bele što su ga kaznili sa 30 odsto od plate, jer je uhvaćen u vožnji u pijanom stanju. A, sumnjičio se da je i na jedan derbi došao ne baš najbitstrije glave...

I upravo taj i takav Dominator, kako je bio nadimak Gogui dok je bio u Partizanu, postaće igrač – CSKA iz Moskve! Pregovori između Tambova, čiji je sada član štoper iz Obale Slonovače i moskovskog kluba su u završnoj fazi, potvrđeno je sa više strane.

Prema informacijama ruskih medija, Armejci će platiti 400.000 evra za Goguu, a u Moskvu ga vodi Dmitrij Seljuk, isti menadžer koji je i Leonarda svojevremeno doveo u Partizan.

„Mogu da kažem da je Gogua jednom nogom već u CSKA. Mislim da će već do kraja dana sve biti gotovo, ostalo je samo da se igrač dogovori oko svojih uslova“, potvrdio je Pavel Hudjakov, generalni direktor Tambova.

Sedrik Gogua je u Partizan došao iz finskog SJK. Odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje za crno-bele, igrao je u početku odlično, ali onda su krenuli problemi van terena. I bez dozvole kluba iz Humske se spakovao i otišao, bio je raznim probama širom Evrope, ali sve do dolaska u Tambov zimus gotovo da nije ni igrao.

To nije bila prepreka da ga sada uzme CSKA. Da li se potpuno smirio i našao svoj put ili samo Gogua ima mnogo jakog menadžera, to ćemo tek da vidimo...

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar