Директор Јанг Бојса: Скандалозан сценарио у Београду!

Швајцарци бесни: И после се питате због чега гости не воле да долазе у Београд. . .  "Скандалозно је што УЕФА све то то допушта", поручио спортски директор Јанг Бојса, Криштофер Шпихер.  Шпихер упутио низ критика на рачун организације утакмице између Црвене звезде и Јанг Бојса, а засметало му и одуговлачење у другом полувремену.

Фудбал 28.08.2019 | 16:52
Директор Јанг Бојса: Скандалозан сценарио у Београду!
Ко губи имао право и да се љути...

Додуше, једно је сигурно - Швајцарци, ипак, нису навикли на атмосферу какву су у уторак увече приредили навијачи Црвене звезде.

Сложиће се многи да се Јанг Бојс испромашивао у првој утакмици. Имали су Швајцарци своје шансе, нису их искористили и Звезда је то казнила. После укупних 3:3 завршили су своју мисију у квалификацијама за Лигу шампиона и нису то баш спортски поднели. Тамошњи медији углавном пишу како је бољи тим завршио такмичење, а посебно се изјавама истакао спортски директор Јанг Бојса - Криштофер Шпихер. 

Он је прво замерио свом тиму на слабој реализацији, а онда се ухавтио алиби приче...

"Било је недостатака у нашој игри. Ту пре свега мислим на ефикасност. Али мислим да је бољи тим испао".

Спортски директор фудбалског клуба Јанг Бојс, Криштофер Шпихер критиковао је Црвену звезду и УЕФА због ситуације после утакмице у Београду. 

"Сама чињеница је да су новинари морали да се пробијају 500 метара до микс зоне, кроз дим од бакљи ватрених навијача Црвене звезде. Такав сценарио је просто скандалозан. И онда се људи питају зашто гости не воле да долазе у Београд", рекао је Шпихер швајцарским медијима.

Јанг Бојс је у уторак играо нерешено 1:1 са Звездом у Београду и тако елиминисан у баражу за Лигу шампиона због мање голова у гостима.

"Скандал је и оно што се дешавало у другом полувремену. Штета што се фудбал играо мање од 25 минута, када већ УЕФА жели да је лопта што више у игри. Али, то није било неочекивано. То је нешто са чим смо морали да се носимо", казао је спортски директор швајцарског клуба.

Шпихер је навео да је клуб веома разочаран резултатом, али да европска сезона још није готова.

Јанг Бојс ће играти групну фазу Лиге Европа.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар