Direktor Jang Bojsa: Skandalozan scenario u Beogradu!

Švajcarci besni: I posle se pitate zbog čega gosti ne vole da dolaze u Beograd. . .  "Skandalozno je što UEFA sve to to dopušta", poručio sportski direktor Jang Bojsa, Krištofer Špiher.  Špiher uputio niz kritika na račun organizacije utakmice između Crvene zvezde i Jang Bojsa, a zasmetalo mu i odugovlačenje u drugom poluvremenu.

Fudbal 28.08.2019 | 16:52
Direktor Jang Bojsa: Skandalozan scenario u Beogradu!
Ko gubi imao pravo i da se ljuti...

Doduše, jedno je sigurno - Švajcarci, ipak, nisu navikli na atmosferu kakvu su u utorak uveče priredili navijači Crvene zvezde.

Složiće se mnogi da se Jang Bojs ispromašivao u prvoj utakmici. Imali su Švajcarci svoje šanse, nisu ih iskoristili i Zvezda je to kaznila. Posle ukupnih 3:3 završili su svoju misiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona i nisu to baš sportski podneli. Tamošnji mediji uglavnom pišu kako je bolji tim završio takmičenje, a posebno se izjavama istakao sportski direktor Jang Bojsa - Krištofer Špiher. 

On je prvo zamerio svom timu na slaboj realizaciji, a onda se uhavtio alibi priče...

"Bilo je nedostataka u našoj igri. Tu pre svega mislim na efikasnost. Ali mislim da je bolji tim ispao".

Sportski direktor fudbalskog kluba Jang Bojs, Krištofer Špiher kritikovao je Crvenu zvezdu i UEFA zbog situacije posle utakmice u Beogradu. 

"Sama činjenica je da su novinari morali da se probijaju 500 metara do miks zone, kroz dim od baklji vatrenih navijača Crvene zvezde. Takav scenario je prosto skandalozan. I onda se ljudi pitaju zašto gosti ne vole da dolaze u Beograd", rekao je Špiher švajcarskim medijima.

Jang Bojs je u utorak igrao nerešeno 1:1 sa Zvezdom u Beogradu i tako eliminisan u baražu za Ligu šampiona zbog manje golova u gostima.

"Skandal je i ono što se dešavalo u drugom poluvremenu. Šteta što se fudbal igrao manje od 25 minuta, kada već UEFA želi da je lopta što više u igri. Ali, to nije bilo neočekivano. To je nešto sa čim smo morali da se nosimo", kazao je sportski direktor švajcarskog kluba.

Špiher je naveo da je klub veoma razočaran rezultatom, ali da evropska sezona još nije gotova.

Jang Bojs će igrati grupnu fazu Lige Evropa.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar