Саво за здраво ривалство: Да Звездин успјех погура и нас!

Тренер Партизана честитао црвено-белима.  Партизан: Феноменалан успех Звезде је мотив и за нас! Саво Милошевић честитао Црвеној звезди и колеги Владану Милојевићу пласман у групну фазу Лиге шампиона.

Фудбал 28.08.2019 | 16:14
Саво за здраво ривалство: Да Звездин успјех погура и нас!
Какви су односи челника два највећа српска клуба последњих година, тешко је очекивати да неко честита вечитом ривалу на великом успеху. Ипак, Саво Милошевић, тренер Партизана, није из тог филма. Легендарни српски фудбалер, сада шеф струке црно-белих, без проблема је честитао Црвеној звезди на пласману у Лигу шампиона.

Црвена звезда је у уторак увече остварила циљ и по други пут заредом се пласирала у Лигу шампиона. Српски првак остварио је велики успех, иако је и пре реванша плеј-офа са Јанг Бојсом имала обезбеђено учешће у Лиги Европе.

Пред другим нашим представником тек следи 90, а можда и више минута борбе за јесен у Европи. Партизан ће у четвртак у Молдеу имати задатак да одбрани 2:1 из Београда и да се после годину дана паузе врати на европску мапу.

"Парни ваљак" је у среду отпутовао за Норвешку, а једна од тема разговара са тренером Партизана Сава Милошевићем био је и резултат "вечитог ривала".

Пласман црвено-белих у европску елиту је добра вест за српски фудбал и то је оно о чему Саво размишља када хвали вечитог ривала после тријумфа над Јанг Бојсима.

„Све честитке Црвеној звезди, прво због уласка у Лигу шампиона, а онда и због тога што је успела то да уради два пута заредом. Није мала ствар, нити је једноставно, поготово што је Звезда у обе сезоне играла од почетка квалификација. Добра је то ствар за српски фудбал“, истакао је Милошевић.

Тренер Партизана је истакао да се нада како ће тај огромни успех црвено-белих погурати и Партизан на реваншу са Молдеом у четвртак, за улазак у Лигу Европе.

„Сигурно је да је Звездин успех мотив више за нас. То је онај здрави ривалитет о којем сам причао. Било би идеално за српски фудбал да и ми прођемо даље, да имамо два клуба у групној фази у Европи“, рекао је Саво Милошевић.

Партизан ће реванш са Молдеом, за девети пласман у групну фазу Лиге Европе, играти у четвртак од 19 часова на Акер стадиону.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: ФК Партизан

Коментари / 0

Оставите коментар