Пао коначан договор Манчестера и Интера!

Нема откупне клаузуле за Санчеза, Јунајтед наставља да плаћа 240. 000 евра недељно. . . ! Делује да је Интер изборио све што је хтео. . .

Фудбал 28.08.2019 | 23:00
Пао коначан договор Манчестера и Интера!
Пао је коначан договор између Манчестер Јунајтеда и Интера око Алексиса Санчеза, о томе смо већ писали, али нови су детаљи тог договора. Наиме, како јављају енглески и италијански медији Неразури неће имати опцију ни обавезног ни могућег откупа. Дакле, Чилеанац остаје играч Манчестера и на Меацу долази само на једногодишњу позајмицу коју ће Интер платити 5.000.000 евра. 

Подсетимо, претходних дана углавном се говорило да је Манчестер клаузулу о откупо поставио на 15.000.000 евра. 

Оно што је такође занимљиво јесте да су Ђаволи морали да пристану да плаћају више од пола Санчезове плате, јер бољу понуду нису имали, а желели су да се на сваки начин ослободе Алексиса. Према увек поузданом Гардијану Јунајтед ће наредних месеци плаћати чак 215.000 фунти (око 240.000 евра), док Италијани на себе преузимају "свега" 175.000 фунти (близу 195.000 евра) недељно.

Када позајмица истекне предвиђено је да два клуба обнове преговоре и покушају да дођу до коначног решења - дефинитивном преласку Санчеза у Интер. Наравно, под условом да Антонио Конте буде задовољан оним што ће добити од Чилеанца.

Санчеза сваког часа очекују у Милану...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар