Pao konačan dogovor Mančestera i Intera!

Nema otkupne klauzule za Sančeza, Junajted nastavlja da plaća 240. 000 evra nedeljno. . . ! Deluje da je Inter izborio sve što je hteo. . .

Fudbal 28.08.2019 | 23:00
Pao konačan dogovor Mančestera i Intera!
Pao je konačan dogovor između Mančester Junajteda i Intera oko Aleksisa Sančeza, o tome smo već pisali, ali novi su detalji tog dogovora. Naime, kako javljaju engleski i italijanski mediji Nerazuri neće imati opciju ni obaveznog ni mogućeg otkupa. Dakle, Čileanac ostaje igrač Mančestera i na Meacu dolazi samo na jednogodišnju pozajmicu koju će Inter platiti 5.000.000 evra. 

Podsetimo, prethodnih dana uglavnom se govorilo da je Mančester klauzulu o otkupo postavio na 15.000.000 evra. 

Ono što je takođe zanimljivo jeste da su Đavoli morali da pristanu da plaćaju više od pola Sančezove plate, jer bolju ponudu nisu imali, a želeli su da se na svaki način oslobode Aleksisa. Prema uvek pouzdanom Gardijanu Junajted će narednih meseci plaćati čak 215.000 funti (oko 240.000 evra), dok Italijani na sebe preuzimaju "svega" 175.000 funti (blizu 195.000 evra) nedeljno.

Kada pozajmica istekne predviđeno je da dva kluba obnove pregovore i pokušaju da dođu do konačnog rešenja - definitivnom prelasku Sančeza u Inter. Naravno, pod uslovom da Antonio Konte bude zadovoljan onim što će dobiti od Čileanca.

Sančeza svakog časa očekuju u Milanu...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar