Најјачи Партизан иде у Норвешку по Лигу Европе!

Саво Милошевић повео 21 играча у Норвешку!

Фудбал 28.08.2019 | 14:20
Најјачи Партизан иде у Норвешку по Лигу Европе!
Све најбоље што има Саво Милошевић је повео на север Европе са само једним циљем - сачувати или надогратити београдских 2:1 против Молдеа, ући у Лигу Европе и зарадити (ако би ушао у групну фазу укупна зарада би била око 3,5 милиона евра).

Сви који могу да помогну спаковали су четкице за зубе и осталу хигијену, а за опрему је био задужен економат. Укјучујући ровитог Бојана Остојића, као и Страхињу Павловића, који се вратио из Рима где је завршавао рансфер у Лацио.

Партизан је у Норвешку отишао са 21 играчем, готово са свима који су прошли други део припрема, уз новопридошлог Бибраса Натха (нема само Ђорђа Ивановића).

После необичне утакмице у Београду, искрене подршке више од 5.500 дечака и девојчица из школица фудбала, Партизан је сада на корак пред европским вратима и било би лепо да их широм отвори.

Ево списка путника за Норвешку:

Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Филип Кљајић - Немања Милетић, Бојан Остојић, Страхиња Павловић, Слободан Урошевић, Рајко Брежанчић, Иван Вујачић, Саша Здјелар, Александар Шћекић, МИлан Смиљанић, Бибрас Натхо, Зоран Тошић, Лазар Павловић, Филип Стевановић, Сејдуба Сума, Такума Асано, Умар Садик, Огњен Ожеговић, Александар Лутовац.

"Идемо са великом амбицијом и жељом да поправимо оно што смо мало забрљали у Београду. Биће јако тешко, али није ни нормално да буде лако на овом нивоу такмичења. Биће неопходно да све време држимо концентрацију ако желимо да прођемо", рекао је Милошевић пред одлазак у Норвешку на реванш меч против Молдеа.

Играј, нападај, Партизане!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар