Najjači Partizan ide u Norvešku po Ligu Evrope!

Savo Milošević poveo 21 igrača u Norvešku!

Fudbal 28.08.2019 | 14:20
Najjači Partizan ide u Norvešku po Ligu Evrope!
Sve najbolje što ima Savo Milošević je poveo na sever Evrope sa samo jednim ciljem - sačuvati ili nadogratiti beogradskih 2:1 protiv Moldea, ući u Ligu Evrope i zaraditi (ako bi ušao u grupnu fazu ukupna zarada bi bila oko 3,5 miliona evra).

Svi koji mogu da pomognu spakovali su četkice za zube i ostalu higijenu, a za opremu je bio zadužen ekonomat. Ukjučujući rovitog Bojana Ostojića, kao i Strahinju Pavlovića, koji se vratio iz Rima gde je završavao ransfer u Lacio.

Partizan je u Norvešku otišao sa 21 igračem, gotovo sa svima koji su prošli drugi deo priprema, uz novopridošlog Bibrasa Natha (nema samo Đorđa Ivanovića).

Posle neobične utakmice u Beogradu, iskrene podrške više od 5.500 dečaka i devojčica iz školica fudbala, Partizan je sada na korak pred evropskim vratima i bilo bi lepo da ih širom otvori.

Evo spiska putnika za Norvešku:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić - Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Ivan Vujačić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, MIlan Smiljanić, Bibras Natho, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Sejduba Suma, Takuma Asano, Umar Sadik, Ognjen Ožegović, Aleksandar Lutovac.

"Idemo sa velikom ambicijom i željom da popravimo ono što smo malo zabrljali u Beogradu. Biće jako teško, ali nije ni normalno da bude lako na ovom nivou takmičenja. Biće neophodno da sve vreme držimo koncentraciju ako želimo da prođemo", rekao je Milošević pred odlazak u Norvešku na revanš meč protiv Moldea.

Igraj, napadaj, Partizane!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar