Марин: Дајте нам Реал и Бајерн! Борјан: Радујте се!

Капитен и голман тима са "Маракане" одушевљени резултатом који су вечерас остварили, позивају најбоље клубове Европе у Србију!

Фудбал 28.08.2019 | 00:00
Марин: Дајте нам Реал и Бајерн! Борјан: Радујте се!
Црвена звезда је направила још један велики успех, реми у Београду 1:1 са Јанг Бојсом одвео је екипу Владана Милојевића поново у групну фазу Лиге шампиона.

Црвено-бели су одличном тактичком игром успели да изгурају квалификације и да резервишу дуеле са најбољима и ове сезоне, а чини се да ће амбиције ове године бити још веће.

Најбољи фудбалер тима Марко Марин је након дуела рекао да је тим од почетка припрема за циљ имао остваривање овог резултата, а да је тим и пре овог меча веровао у пролазак у групну фазу.

"Фантастичан осећај, сви смо чекали овај моменат. Имали смо 14 дана одмора, али је фокус био да играмо Лигу шампиона. Са овим навијачима, на овом стадиону, на овом терену, не можеш да изгубиш. Знали смо да пролазимо", рекао је капитен екипе Владана Милојевића.

Он верује да је његов тим у потпуности заслужио своје место у "елити", а нада се да ће имати једнаку подршку навијача и на предстојећим међународним утакмицама.

"Заслужено смо овде, али најбитније је да поново играмо Лигу шампиона. Навијачи ће имате три спектакла овде, а ја се надам најјачим екипама, желео бих Реал, Бајерн или неки тим сличног квалитета", закључио је Немац.

Голман екипе Милан Борјан хвали саиграче и сматра да су због јединства унутар тима успели да врате Црвену звезду на највећу европску сцену.

"Не знам шта да кажем, ово је нешто невероватно. Момци, бража, фамилија, успели смо да стигнемо до великог успеха и да вратимо Звезду тамо где јој је место. Морају да се слегну утисци, не знам шта да кажем. Људи, радујте се", поручио је Борјан навијачима црвено-белих.

Сада је пред Милојевићем и играчима нови велики изазов, сутра је на програму извлачење група у најјачем европском клупском такмичењу, па ћемо видети да ли ће се жеље фудбалера српског шампиона остварити и да ли ћемо имати прилику да гледамо дуеле са Реал Мадридом или Бајерн Минхеном.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

То

28.08.2019 07:22

ЈЕ ТА ЦЗ !!! Браво

ОДГОВОРИТЕ