Marin: Dajte nam Real i Bajern! Borjan: Radujte se!

Kapiten i golman tima sa "Marakane" oduševljeni rezultatom koji su večeras ostvarili, pozivaju najbolje klubove Evrope u Srbiju!

Fudbal 28.08.2019 | 00:00
Marin: Dajte nam Real i Bajern! Borjan: Radujte se!
Crvena zvezda je napravila još jedan veliki uspeh, remi u Beogradu 1:1 sa Jang Bojsom odveo je ekipu Vladana Milojevića ponovo u grupnu fazu Lige šampiona.

Crveno-beli su odličnom taktičkom igrom uspeli da izguraju kvalifikacije i da rezervišu duele sa najboljima i ove sezone, a čini se da će ambicije ove godine biti još veće.

Najbolji fudbaler tima Marko Marin je nakon duela rekao da je tim od početka priprema za cilj imao ostvarivanje ovog rezultata, a da je tim i pre ovog meča verovao u prolazak u grupnu fazu.

"Fantastičan osećaj, svi smo čekali ovaj momenat. Imali smo 14 dana odmora, ali je fokus bio da igramo Ligu šampiona. Sa ovim navijačima, na ovom stadionu, na ovom terenu, ne možeš da izgubiš. Znali smo da prolazimo", rekao je kapiten ekipe Vladana Milojevića.

On veruje da je njegov tim u potpunosti zaslužio svoje mesto u "eliti", a nada se da će imati jednaku podršku navijača i na predstojećim međunarodnim utakmicama.

"Zasluženo smo ovde, ali najbitnije je da ponovo igramo Ligu šampiona. Navijači će imate tri spektakla ovde, a ja se nadam najjačim ekipama, želeo bih Real, Bajern ili neki tim sličnog kvaliteta", zaključio je Nemac.

Golman ekipe Milan Borjan hvali saigrače i smatra da su zbog jedinstva unutar tima uspeli da vrate Crvenu zvezdu na najveću evropsku scenu.

"Ne znam šta da kažem, ovo je nešto neverovatno. Momci, braža, familija, uspeli smo da stignemo do velikog uspeha i da vratimo Zvezdu tamo gde joj je mesto. Moraju da se slegnu utisci, ne znam šta da kažem. Ljudi, radujte se", poručio je Borjan navijačima crveno-belih.

Sada je pred Milojevićem i igračima novi veliki izazov, sutra je na programu izvlačenje grupa u najjačem evropskom klupskom takmičenju, pa ćemo videti da li će se želje fudbalera srpskog šampiona ostvariti i da li ćemo imati priliku da gledamo duele sa Real Madridom ili Bajern Minhenom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

To

28.08.2019 07:22

JE TA CZ !!! Bravo

ODGOVORITE