УСО: Ђоковић има мањих проблема, али неће о њима...

Српског тенисера и првог фаворита на УС Опену мучи ситнија повреда.

Тенис 28.08.2019 | 14:01
УСО: Ђоковић има мањих проблема, али неће о њима...
Новак Ђоковић успешно је започео одбрану титулу у Њујорку.

Најбољи тенисер света у 2. колу УС Опена играће против Хуана Игнасија Лондера, тренутно 56. на АТП листи и тенисера који је у првом колу направио изненађење елиминацијом Сема Кверија.

Ђоковић је пред дуел рекао да има мањих проблема, али није желео да открије којих.

“Имам мало проблемчића... Не бих да причам у којем делу тела. Није интимни део, у питању је нешто друго, стандардно. Имам мале болове десетак дана, то ме ремети у ритму са основне линије мало и код сервиса, али боље је много у односу на пре три-четири дана. Верујем да ће за наредни меч све бити у реду“, рекао је Ђоковић.

Новак је српским новинарима потврдио да ће играти АТП куп.

"Играћу и АТП куп. Искрен да будем, АТП куп ми је био приоритет јер је бољи распоред (3. јануара почетак) и то ми је ишло на руку. Међутим, недостају ми Дејвис куп и играње за репрезентацију. Ненад Зимоњић и сви остали играчи узбуђени су да учествују у новом формату такмичења – истина је да је незгодна недеља, на крају сезоне, и надам се да ћемо сви бити здрави. Има замора материјала тада, играћемо на надморској висини у Мадриду, али на тврдој подлози. То је то, разговарао сам са Ненадом у Њујорку, рекао сам му да сам на располагању и радујем се да наступимо сви заједно“, рекао је Ђоковић српским новинарима у Њујорку.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар