USO: Đoković ima manjih problema, ali neće o njima...

Srpskog tenisera i prvog favorita na US Openu muči sitnija povreda.

Tenis 28.08.2019 | 14:01
USO: Đoković ima manjih problema, ali neće o njima...
Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titulu u Njujorku.

Najbolji teniser sveta u 2. kolu US Opena igraće protiv Huana Ignasija Londera, trenutno 56. na ATP listi i tenisera koji je u prvom kolu napravio iznenađenje eliminacijom Sema Kverija.

Đoković je pred duel rekao da ima manjih problema, ali nije želeo da otkrije kojih.

“Imam malo problemčića... Ne bih da pričam u kojem delu tela. Nije intimni deo, u pitanju je nešto drugo, standardno. Imam male bolove desetak dana, to me remeti u ritmu sa osnovne linije malo i kod servisa, ali bolje je mnogo u odnosu na pre tri-četiri dana. Verujem da će za naredni meč sve biti u redu“, rekao je Đoković.

Novak je srpskim novinarima potvrdio da će igrati ATP kup.

"Igraću i ATP kup. Iskren da budem, ATP kup mi je bio prioritet jer je bolji raspored (3. januara početak) i to mi je išlo na ruku. Međutim, nedostaju mi Dejvis kup i igranje za reprezentaciju. Nenad Zimonjić i svi ostali igrači uzbuđeni su da učestvuju u novom formatu takmičenja – istina je da je nezgodna nedelja, na kraju sezone, i nadam se da ćemo svi biti zdravi. Ima zamora materijala tada, igraćemo na nadmorskoj visini u Madridu, ali na tvrdoj podlozi. To je to, razgovarao sam sa Nenadom u Njujorku, rekao sam mu da sam na raspolaganju i radujem se da nastupimo svi zajedno“, rekao je Đoković srpskim novinarima u Njujorku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar