Ко ће на штопера у Партизану, против Молдеа?

Бојан Остојић је тек "изашао" из повреде, а Страхиња Павловић се тек вратио из Рима, где је био на прегледима око трансфера у Лацио.

Фудбал 28.08.2019 | 10:32
Ко ће на штопера у Партизану, против Молдеа?
Партизан чека врло тежак посао против Молдеа у четвртак увече у Норвешкој, у реанш утакмици плеј-офа за пласман у Лигу Европе.

Оно што је једно од највећих питања је - ко ће чинити последњи бедем пред голом Владимира Стојковића?

Искусни Бојан Остојић, који због повреде није играо у првој утакмици прошле недеље (2:1), још се оправља, а Страхиња Павловић се тек вратио из Рима, где је био на прегледима око трансфера у Лацио. 

Осим ове двојице, Паартизан на позицији штопера има и ове играче: Игор Вујачић (играо у првој утакмици у пару са Павловићем), Доминик Динга, као и Немања (Р) Милетић, који може да одигра на тој позицији.

У каквом је стању Бојан Остојић?

"Осећам се много боље него у прошле недеље, јуче (понедељак) сам одрадио први тренинг после повреде. Али, није то важно. Најбитније је да смо победили утакмицу и да је добра конкуренција у Партизану и ко год да се повреди, не дај боже, има ко да га замени", рекао је Остојић за клупски сајт. 

Какву утакмицу очекује Партизан у четвртак на северу Европе?

"Мислим да нас очекује иста утакмица као у Турској, против Малатије. Неће бити лако. Молде је добра, квалитетна екипа, показала је то у Београду. Чека нас тежи посао, а зна се шта пролаз доноси нашем клубу", одговорио је Остојић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар