Ko će na štopera u Partizanu, protiv Moldea?

Bojan Ostojić je tek "izašao" iz povrede, a Strahinja Pavlović se tek vratio iz Rima, gde je bio na pregledima oko transfera u Lacio.

Fudbal 28.08.2019 | 10:32
Ko će na štopera u Partizanu, protiv Moldea?
Partizan čeka vrlo težak posao protiv Moldea u četvrtak uveče u Norveškoj, u reanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Ono što je jedno od najvećih pitanja je - ko će činiti poslednji bedem pred golom Vladimira Stojkovića?

Iskusni Bojan Ostojić, koji zbog povrede nije igrao u prvoj utakmici prošle nedelje (2:1), još se opravlja, a Strahinja Pavlović se tek vratio iz Rima, gde je bio na pregledima oko transfera u Lacio. 

Osim ove dvojice, Paartizan na poziciji štopera ima i ove igrače: Igor Vujačić (igrao u prvoj utakmici u paru sa Pavlovićem), Dominik Dinga, kao i Nemanja (R) Miletić, koji može da odigra na toj poziciji.

U kakvom je stanju Bojan Ostojić?

"Osećam se mnogo bolje nego u prošle nedelje, juče (ponedeljak) sam odradio prvi trening posle povrede. Ali, nije to važno. Najbitnije je da smo pobedili utakmicu i da je dobra konkurencija u Partizanu i ko god da se povredi, ne daj bože, ima ko da ga zameni", rekao je Ostojić za klupski sajt. 

Kakvu utakmicu očekuje Partizan u četvrtak na severu Evrope?

"Mislim da nas očekuje ista utakmica kao u Turskoj, protiv Malatije. Neće biti lako. Molde je dobra, kvalitetna ekipa, pokazala je to u Beogradu. Čeka nas teži posao, a zna se šta prolaz donosi našem klubu", odgovorio je Ostojić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar