Зидан више није недодирљив!

У Реалу забринути због почетка сезоне. . .

Фудбал 27.08.2019 | 22:30
Зидан више није недодирљив!
Два бода изгубљена у судару са Ваљадолидом и одмах паника, иако сезона једва да је почела. Али и то је Реал, највећи клуб на свету, место на коме се неуспеси не праштају. Она турбулентна прошла сезона била је највише што у Краљевском клубу могу да сваре. Још једну такву тешко би истрпели. Зинедин Зидан је враћен да спаси ситуацију, али после само два кола у новој сезони више није тако сигуран на месту шефа струке као пре само две недеље.

Мадридска јавност је незадовољна. Игром пре свега, те упорним инсистирањем Зидана на староседеоцима које многи сада виде као део проблема, а не део решења. Очекивали су на стадиону “Сантјаго Бернабеу” да ће већ на почетку ове сезоне гледати сасвим другачији Реал. Зидан није испоручио и одмах насловна срана Марке: Зизу више није недодирљив.

Сам Француз и је и даље тврдоглав. Момци који су му донели три узастопне титуле првака Европе су недодирљви. Такви шампиони умеће да изнесу сезону, уверен је. Али јавност је тражила више. Управа клуба је тражила више. Зато му је и довела Луку Јовића, Едера Милитаа, пре свега Едена Азара чији се деби у тамичарским мечевима још чека. Истина, није успеоп Флорентино Перез да му купи и Пола Погбу, али свакако је очекивао више.

Навијачи су наравно нестрпљиви, иако је јасно да ће Реалу бити потребно време да се усправи после одласка Кристијана Роналда и – будимо сасвим искрени – утицаја крштенице на неке од носиоца игре. Серхио Рамос, Марсело, Лука Модрић… Године су неумољиве.

У таквој ситуацији тешко је очекивати да се проблем реши преко ноћи, али то што се у Марки појавио овакав текст непобитно говори да у Мадриду више нису уверени да је Зизу човек који има одговоре.

Извор: моззартспорт

ФОТО: марца.цом

Коментари / 0

Оставите коментар