Zidan više nije nedodirljiv!

U Realu zabrinuti zbog početka sezone. . .

Fudbal 27.08.2019 | 22:30
Zidan više nije nedodirljiv!
Dva boda izgubljena u sudaru sa Valjadolidom i odmah panika, iako sezona jedva da je počela. Ali i to je Real, najveći klub na svetu, mesto na kome se neuspesi ne praštaju. Ona turbulentna prošla sezona bila je najviše što u Kraljevskom klubu mogu da svare. Još jednu takvu teško bi istrpeli. Zinedin Zidan je vraćen da spasi situaciju, ali posle samo dva kola u novoj sezoni više nije tako siguran na mestu šefa struke kao pre samo dve nedelje.

Madridska javnost je nezadovoljna. Igrom pre svega, te upornim insistiranjem Zidana na starosedeocima koje mnogi sada vide kao deo problema, a ne deo rešenja. Očekivali su na stadionu “Santjago Bernabeu” da će već na početku ove sezone gledati sasvim drugačiji Real. Zidan nije isporučio i odmah naslovna srana Marke: Zizu više nije nedodirljiv.

Sam Francuz i je i dalje tvrdoglav. Momci koji su mu doneli tri uzastopne titule prvaka Evrope su nedodirljvi. Takvi šampioni umeće da iznesu sezonu, uveren je. Ali javnost je tražila više. Uprava kluba je tražila više. Zato mu je i dovela Luku Jovića, Edera Militaa, pre svega Edena Azara čiji se debi u tamičarskim mečevima još čeka. Istina, nije uspeop Florentino Perez da mu kupi i Pola Pogbu, ali svakako je očekivao više.

Navijači su naravno nestrpljivi, iako je jasno da će Realu biti potrebno vreme da se uspravi posle odlaska Kristijana Ronalda i – budimo sasvim iskreni – uticaja krštenice na neke od nosioca igre. Serhio Ramos, Marselo, Luka Modrić… Godine su neumoljive.

U takvoj situaciji teško je očekivati da se problem reši preko noći, ali to što se u Marki pojavio ovakav tekst nepobitno govori da u Madridu više nisu uvereni da je Zizu čovek koji ima odgovore.

Izvor: mozzartsport

FOTO: marca.com

Komentari / 0

Ostavite komentar