Због несреће у Челинцу ухапшен возач камиона

М. Д. из Кнежева ухапшен је синоћ због сумње да је учествовао у саобраћајној несрећи на регионалном путу Бањалука-Кнежево, у којој је погинуо Драженко Станаревић.

Република Српска 27.08.2019 | 14:14
Због несреће у Челинцу ухапшен возач камиона
Полиција је синоћ, недуго након несреће, тачније у 21.15 часова зауставила теретно возило Ман којим је управљао осумњичени М.Д.

Код њега је утврђено присуство алкохола у организму. Полицијски службеници предузимају потребне мјере и радње у циљу утврђивања свих околности и документовања кривичног дјела "Угрожавање јавног саобраћаја".

Осумњичени је побјегао након несреће која се десила у мјесту Мемићи, општина Челинац.

"Према лицу лишеном слободе, даље мјере и радње, предузимаће се по инструкцији дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука", саопштено је из ПУ Бањалука.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Путник кроз време

27.08.2019 13:29

У ОВОМ ЦЕЛИНЦУ САМО НЕКА НЕСРЕЦА.ИМА ЛИ ИСТА ЛИЈЕПО ДА СЕ У ЦЕЛИНЦУ МОЗЕ ДА ДЕСИ ОСМИМ МОСТА СРБИЈА И ОВИХ НЕСРЕЦА ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Целинац

27.08.2019 16:35

Каквом Целинцу. Видиш да је пут Бл-Кнезево. Шта се проваљујес. Целинац је од мјеста несреће 50 километара. Зато шути и не проваљуј се

Name

Ре Целинац

27.08.2019 22:02

Општина Челинац налази се у средишту западног дијела Републике Српске.Граничи са подручјем града Бање Луке, те општинама Лакташи, Прњавор, Теслић, Котор Варош и Кнежево.

Name

РЕ Целињанину

28.08.2019 06:54

СЕЉАК НЕПИСМЕНИ ТИ СЕ ПРОВАЉУЈЕС ЈЕЛ У НАСЛОВУ ПИСЕ ''ЗБОГ НЕСРЕЦЕ У ЦЕЛИНЦУ'' ВРАТИ СЕ У ПРВИ ОСНОВНЕ ДОДИКОВЦЕ ЗНАМ ДА СИ ДОДИКОВАЦ ИЗ СНСД-А КО ВЕЦИНА ЗЛИХ ЦЕЛИНЦАНА !!!!!!!!!