Zbog nesreće u Čelincu uhapšen vozač kamiona

M. D. iz Kneževa uhapšen je sinoć zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Banjaluka-Кneževo, u kojoj je poginuo Draženko Stanarević.

Republika Srpska 27.08.2019 | 14:14
Zbog nesreće u Čelincu uhapšen vozač kamiona
Policija je sinoć, nedugo nakon nesreće, tačnije u 21.15 časova zaustavila teretno vozilo Man kojim je upravljao osumnjičeni M.D.

Кod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i dokumentovanja krivičnog djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja".

Osumnjičeni je pobjegao nakon nesreće koja se desila u mjestu Memići, opština Čelinac.

"Prema licu lišenom slobode, dalje mjere i radnje, preduzimaće se po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", saopšteno je iz PU Banjaluka.

(Nezavisne)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Putnik kroz vreme

27.08.2019 13:29

U OVOM CELINCU SAMO NEKA NESRECA.IMA LI ISTA LIJEPO DA SE U CELINCU MOZE DA DESI OSMIM MOSTA SRBIJA I OVIH NESRECA ???

ODGOVORITE
Name

Celinac

27.08.2019 16:35

Kakvom Celincu. Vidiš da je put Bl-Knezevo. Šta se provaljujes. Celinac je od mjesta nesreće 50 kilometara. Zato šuti i ne provaljuj se

Name

Re Celinac

27.08.2019 22:02

Opština Čelinac nalazi se u središtu zapadnog dijela Republike Srpske.Graniči sa područjem grada Banje Luke, te opštinama Laktaši, Prnjavor, Teslić, Kotor Varoš i Kneževo.

Name

RE Celinjaninu

28.08.2019 06:54

SELJAK NEPISMENI TI SE PROVALJUJES JEL U NASLOVU PISE ''ZBOG NESRECE U CELINCU'' VRATI SE U PRVI OSNOVNE DODIKOVCE ZNAM DA SI DODIKOVAC IZ SNSD-A KO VECINA ZLIH CELINCANA !!!!!!!!!