Сбербанк спонзор трке „Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун"

Сбербанк Бања Лука је ове године поносни спонзор „Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун" трке, која је намијењена компанијским тимовима.

Република Српска 27.08.2019 | 13:07
Сбербанк спонзор трке „Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун"
Промоција здравог начина живота једна је од вриједности коју Сбербанк његује, а међу запосленима ове банке је много оних којима рекреативне активности представљају стил и начин живота.

„Задовољство нам је што смо ове године подржали пројекат као што је „Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун" трка, која промовише спорт и здрав начин живота.

Оваква спортска манифестација је јако важна за подизање свијести о бављењу физичком активношћу и здравом начину живота.

Такође смо поносни на наше запослене, који ће бити учесници ове трке и који ће уз често цитирану латинску изреку „Менс сана ин цорпоре сано - у здравом тијелу здрав дух", још једном потврдити једну од водиља наше корпоративне културе – МИ СМО ТИМ. Сигурни смо да ће  Бања Лука у суботу, 7. септембра бити епицентар спорта, позитивне енергије и једне незаборавне спортске приче", рекао је Александар Кесић, предсједник Управе Сбербанк Бања Лука.

„Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун" трка ће бити уприличена у склопу јесење манифестације „Рун&Море ПАРК", 7. септембра у бањалучком парку „Младен Стојановић", најљепшој оази Бањалуке.

(БН)