Sberbank sponzor trke „Sberbank 5K BIZZ UP Run"

Sberbank Banja Luka je ove godine ponosni sponzor „Sberbank 5K BIZZ UP Run" trke, koja je namijenjena kompanijskim timovima.

Republika Srpska 27.08.2019 | 13:07
Sberbank sponzor trke „Sberbank 5K BIZZ UP Run"
Promocija zdravog načina života jedna je od vrijednosti koju Sberbank njeguje, a među zaposlenima ove banke je mnogo onih kojima rekreativne aktivnosti predstavljaju stil i način života.

„Zadovoljstvo nam je što smo ove godine podržali projekat kao što je „Sberbank 5K BIZZ UP Run" trka, koja promoviše sport i zdrav način života.

Ovakva sportska manifestacija je jako važna za podizanje svijesti o bavljenju fizičkom aktivnošću i zdravom načinu života.

Takođe smo ponosni na naše zaposlene, koji će biti učesnici ove trke i koji će uz često citiranu latinsku izreku „Mens sana in corpore sano - u zdravom tijelu zdrav duh", još jednom potvrditi jednu od vodilja naše korporativne kulture – MI SMO TIM. Sigurni smo da će  Banja Luka u subotu, 7. septembra biti epicentar sporta, pozitivne energije i jedne nezaboravne sportske priče", rekao je Aleksandar Kesić, predsjednik Uprave Sberbank Banja Luka.

„Sberbank 5K BIZZ UP Run" trka će biti upriličena u sklopu jesenje manifestacije „Run&More PARK", 7. septembra u banjalučkom parku „Mladen Stojanović", najljepšoj oazi Banjaluke.

(BN)