ТУГА: Преминула на дјевојачкој вечери другарице

Ивана Ружић (24) из Зрењанина, апсолвент на Учитељском факултету у Вршцу, преминула је у недјељу ујутру у болници након што јој је пар сати прије тога позлило док је била на дјевојачкој вечери своје другарице.

Србија 27.08.2019 | 11:17
ТУГА: Преминула на дјевојачкој вечери другарице
Према незваничним информацијама, сумња се да је студенткиња преминула од тромба.

Ивана је кобне вечери била са другарицама на дјевојачкој вечери у кафићу у ком је била, како кажу, стални гост. Изненада се срушила на земљу и изгубила свијест. Сви су јој потрчали у помоћ и одмах је позвана Хитна помоћ.

– Ивана је славила дјевојачко вече своје другарице. Шалила се и веселила, а онда се из чиста мира срушила наочиглед шокираних гостију. У болници су покушали да је врате у живот, али, нажалост, без успјеха – наводи извор близак истрази.

Њено тијело пребачено је на Институт за судску медицину у Новом Саду да би се утврдио узрок смрти. Како пише Ало, у њеној крви нису пронађени ни алкохол ни наркотици. 

Њени пријатељи рекли су да је Ивана живјела јако здравим животом и да је кобне ноћи пила воду.

– Ивана никада није пила, а камоли се дрогирала. Била је дјевојка за примјер. Завршила је Учитељски факултету у Вршцу, остао јој је само дипломски. Сумња се да је ријеч о тромбу који није ни знала да има – каже познаник преминуле дјевојке.

Из зрењанинске кафане су за Телеграф рекли да се све одиграло у башти, да је Ивана била весела и забављала се.

– Само је одједном пала као свијећа, као покошена. Конобари су је одмах изнијели из баште, а колегиница наша је позвала Хитну помоћ која се појавила ту за неких седам минута. Гошћа којој је позлило није пила алкохол, само воду, чак су другарице коментарисале да је водила здрав живот, била је вегетеријанац – рекли су за “Телеграф” из зрењанинске кафане.

Резултати обдукције показаће прави узрок трагедије која је потресла Зрењанин. Полиција је рекла да је цијели случај прослијеђен Вишем јавном тужилаштву овог града.

(Српскаинфо)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Дуки мајстор негација

27.08.2019 09:36

То се и дешава вегетаријанцима. То није нормална исхрана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

27.08.2019 10:44

моја дјецооооо сланине и бијелог лука сир млијеко кајмак јаја лукови свјезе сезонско и нема тромбаааа!!дијете разноразне и вегетеријани зло организму направе да се не мозе опоравити а после педесете све костури зиви це бити без меса!!!!старнска исхрана

Name

Хитлер

27.08.2019 16:09

Вегетеријанац бозе сацувај,и кад смо здрави опет болест тразимо у свему.Једи нормалну и разноврсну храну,организму треба свега а не само салате ццццц

Name

ММ

27.08.2019 22:07

Поцивај у миру андјеле.Касно је за било какве критике,на рацун исхране.Искрено сауцесце породици.

Name

Ре

29.08.2019 11:21

А јесмо ми поуцна нација: памет просто буја из нас.

Name

Марко

29.08.2019 17:21

Туга, најљепше године, о шта се ово дешава са нама. Саучешће породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масноћа у крви

30.08.2019 06:40

Угрушак се ствара од масноће. Морају се трошити таблете. Ја знам једну младу, витку социјалну радницу с којом сам радила. Причала сам јој о новим таблетама које је моја мама добила и да је уз њих дошао ланчић који се носи да у случају да падне знају шта троши јер крварења могу бити велика, унутрашња и врањска. Каже она да то троши годинама, а има 26 и да би волила тај ланчић јер у то доба кад је почела нису давале ланчиће. Дала сам. Мама се љутила па сам и њој набавила. Није једноставно иако је Скандинавија. Значи цура је умрла од тога и то има везе с генетиком и масном храном. Покој јој души.

ОДГОВОРИТЕ