TUGA: Preminula na djevojačkoj večeri drugarice

Ivana Ružić (24) iz Zrenjanina, apsolvent na Učiteljskom fakultetu u Vršcu, preminula je u nedjelju ujutru u bolnici nakon što joj je par sati prije toga pozlilo dok je bila na djevojačkoj večeri svoje drugarice.

Srbija 27.08.2019 | 11:17
TUGA: Preminula na djevojačkoj večeri drugarice
Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je studentkinja preminula od tromba.

Ivana je kobne večeri bila sa drugaricama na djevojačkoj večeri u kafiću u kom je bila, kako kažu, stalni gost. Iznenada se srušila na zemlju i izgubila svijest. Svi su joj potrčali u pomoć i odmah je pozvana Hitna pomoć.

– Ivana je slavila djevojačko veče svoje drugarice. Šalila se i veselila, a onda se iz čista mira srušila naočigled šokiranih gostiju. U bolnici su pokušali da je vrate u život, ali, nažalost, bez uspjeha – navodi izvor blizak istrazi.

Njeno tijelo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se utvrdio uzrok smrti. Kako piše Alo, u njenoj krvi nisu pronađeni ni alkohol ni narkotici. 

Njeni prijatelji rekli su da je Ivana živjela jako zdravim životom i da je kobne noći pila vodu.

– Ivana nikada nije pila, a kamoli se drogirala. Bila je djevojka za primjer. Završila je Učiteljski fakultetu u Vršcu, ostao joj je samo diplomski. Sumnja se da je riječ o trombu koji nije ni znala da ima – kaže poznanik preminule djevojke.

Iz zrenjaninske kafane su za Telegraf rekli da se sve odigralo u bašti, da je Ivana bila vesela i zabavljala se.

– Samo je odjednom pala kao svijeća, kao pokošena. Konobari su je odmah iznijeli iz bašte, a koleginica naša je pozvala Hitnu pomoć koja se pojavila tu za nekih sedam minuta. Gošća kojoj je pozlilo nije pila alkohol, samo vodu, čak su drugarice komentarisale da je vodila zdrav život, bila je vegeterijanac – rekli su za “Telegraf” iz zrenjaninske kafane.

Rezultati obdukcije pokazaće pravi uzrok tragedije koja je potresla Zrenjanin. Policija je rekla da je cijeli slučaj proslijeđen Višem javnom tužilaštvu ovog grada.

(Srpskainfo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Duki majstor negacija

27.08.2019 09:36

To se i dešava vegetarijancima. To nije normalna ishrana!

ODGOVORITE
Name

E

27.08.2019 10:44

moja djecooooo slanine i bijelog luka sir mlijeko kajmak jaja lukovi svjeze sezonsko i nema trombaaaa!!dijete raznorazne i vegeterijani zlo organizmu naprave da se ne moze oporaviti a posle pedesete sve kosturi zivi ce biti bez mesa!!!!starnska ishrana

Name

Hitler

27.08.2019 16:09

Vegeterijanac boze sacuvaj,i kad smo zdravi opet bolest trazimo u svemu.Jedi normalnu i raznovrsnu hranu,organizmu treba svega a ne samo salate ccccc

Name

MM

27.08.2019 22:07

Pocivaj u miru andjele.Kasno je za bilo kakve kritike,na racun ishrane.Iskreno saucesce porodici.

Name

Re

29.08.2019 11:21

A jesmo mi poucna nacija: pamet prosto buja iz nas.

Name

Marko

29.08.2019 17:21

Tuga, najljepše godine, o šta se ovo dešava sa nama. Saučešće porodici.

ODGOVORITE
Name

Masnoća u krvi

30.08.2019 06:40

Ugrušak se stvara od masnoće. Moraju se trošiti tablete. Ja znam jednu mladu, vitku socijalnu radnicu s kojom sam radila. Pričala sam joj o novim tabletama koje je moja mama dobila i da je uz njih došao lančić koji se nosi da u slučaju da padne znaju šta troši jer krvarenja mogu biti velika, unutrašnja i vranjska. Kaže ona da to troši godinama, a ima 26 i da bi volila taj lančić jer u to doba kad je počela nisu davale lančiće. Dala sam. Mama se ljutila pa sam i njoj nabavila. Nije jednostavno iako je Skandinavija. Znači cura je umrla od toga i to ima veze s genetikom i masnom hranom. Pokoj joj duši.

ODGOVORITE