Нови естрадни рат: Лукас и Лепа Брена

Како су медији и раније писали, није тајна да Аца и Брена нису у добрим односима, и док неки сматрају да је разлог за то одлазак Лукаса из "Гранда", други спекулишу да је раздор настао због његове бивше супруге Соње

Забава 27.08.2019 | 08:44
Нови естрадни рат: Лукас и Лепа Брена
Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас, најгрубље је извређао колегиницу Лепу Брену. Наиме, како су медији и раније писали, није тајна да Аца и Брена нису у добрим односима, и док неки сматрају да је разлог за то одлазак Лукаса из "Гранда", други спекулишу да је раздор настао због његове бивше супруге Соње.

Сукоби су били и раније, али међутим сада Лукас на Инстаграму није бирао речи за колегиницу. Повод је био наступ Лепе Брене на управо завршеном Мусиц Wеек фестивалу, који је Аца назвао "Циркусом Корона"! 

Фолкер је био револтиран што је, како наводи, њен наступ наводно био више медијски пропраћен. Иако није именовао Брену, јасно је да је мислио управо на њу.

- Хвала на предивној атмосфери, емоцијама и заједничком уживању у музици и добром проводу. Медији, телевизије и пи*ке потплаћене, можете само да ми пљунете под прозор и да вирите из огромне смрдљиве гузице онога ко вас је платио да пишете о ус*аном наступу, као о спектаклу под некаквом рафалном паљбом пиротехнике у фул плејбек извођењу. Било је сјајно! Требало ми је пола сата да разбудим Ушће од срца које се поклања свима, а да ли срца уопште има! И ја сам наступио, било је прилично добро", почео је Лукас објаву на Инстаграму причом о себи, а наставио о Брени:

- Додуше, без ватромета, то јест циркуса! Ми смо више свирали и певали. А ватромете смо оставили за "артисте" и (чуј фарсе) моделе. После циркуса Корона наступио је Аца Лукас, са својим сјајним бендом, и питајте било кога од присутних како је било. После успаванке од "поклоњеног срца свима". Потплаћуј медије да те гурају, а ја ћу овако против тебе, протуво истрошена! Био и ја на Ушћу, и шта? Попи*ао се по твојим јефтиним ватрометима и незграпним играчима, и плејбеком, пошто ти бенд звучи као оркестар преко пута куће "Илије Чворовића". Никада ми ништа нећеш моћи, ни ти нити било ко од вас естрадних протува. 

Подсетимо, Аца Лукас такође је недавно испрозивао Брену и оптужио је да није напунила ниједну арену, а камоли две, већ да је прошле године поделила карте.

Новости
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дарwилл

27.08.2019 07:25

Наркоман неби требао да има мјесто у медијима, а тек да некоме дијели лекције. Друштво нам је тотално упропаштено, систем вриједности не постоји. Курве, криминалци,наркомани и полуписмени коло воде и што је најжалосније и најзабрињавајуће имају своју публику, пратиоце и обожаваоце, односно како они воле рећи фанове. У тоталном смо мраку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

27.08.2019 07:53

Ал' се баба испрсила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар

27.08.2019 10:05

ово на слици није Карлеуса

ОДГОВОРИТЕ
Name

21-век-васкрсење

27.08.2019 11:39

Дајте људи какав Аца Лукас, ОН је само продужена рука " српске мајке " , пластичаре Цеце . Сад је ударила на Брену , а знате ли због чега, е па због Прије, која је боља, згоднија , љепша, секспилинија и што доооооооооообро пјева. Она њена ко надувани мумија само муче. Ал, као што је некоћ, руком Аркана макнула Драгану да би ОНА успјела, тако би сад цикнула Прија, ал неће моћи, иза ње је династија Живојиновић. Лукас је изабран да удари , како би се процјенило колико ће их се примити, а оно нико Богу хвала. Ипак је Брена институција, а пластичара споменик лошег и трулог времена у којем је њен супруг био главни играч. Каква мајка таква и кћерка, опис исте најбоље је дала Карлеуша.

ОДГОВОРИТЕ