Novi estradni rat: Lukas i Lepa Brena

Kako su mediji i ranije pisali, nije tajna da Aca i Brena nisu u dobrim odnosima, i dok neki smatraju da je razlog za to odlazak Lukasa iz "Granda", drugi spekulišu da je razdor nastao zbog njegove bivše supruge Sonje

Zabava 27.08.2019 | 08:44
Novi estradni rat: Lukas i Lepa Brena
Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, najgrublje je izvređao koleginicu Lepu Brenu. Naime, kako su mediji i ranije pisali, nije tajna da Aca i Brena nisu u dobrim odnosima, i dok neki smatraju da je razlog za to odlazak Lukasa iz "Granda", drugi spekulišu da je razdor nastao zbog njegove bivše supruge Sonje.

Sukobi su bili i ranije, ali međutim sada Lukas na Instagramu nije birao reči za koleginicu. Povod je bio nastup Lepe Brene na upravo završenom Music Week festivalu, koji je Aca nazvao "Cirkusom Korona"! 

Folker je bio revoltiran što je, kako navodi, njen nastup navodno bio više medijski propraćen. Iako nije imenovao Brenu, jasno je da je mislio upravo na nju.

- Hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu. Mediji, televizije i pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive guzice onoga ko vas je platio da pišete o us*anom nastupu, kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful plejbek izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima! I ja sam nastupio, bilo je prilično dobro", počeo je Lukas objavu na Instagramu pričom o sebi, a nastavio o Breni:

- Doduše, bez vatrometa, to jest cirkusa! Mi smo više svirali i pevali. A vatromete smo ostavili za "artiste" i (čuj farse) modele. Posle cirkusa Korona nastupio je Aca Lukas, sa svojim sjajnim bendom, i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo. Posle uspavanke od "poklonjenog srca svima". Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću, i šta? Popi*ao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračima, i plejbekom, pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće "Ilije Čvorovića". Nikada mi ništa nećeš moći, ni ti niti bilo ko od vas estradnih protuva. 

Podsetimo, Aca Lukas takođe je nedavno isprozivao Brenu i optužio je da nije napunila nijednu arenu, a kamoli dve, već da je prošle godine podelila karte.

Novosti
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Darwill

27.08.2019 07:25

Narkoman nebi trebao da ima mjesto u medijima, a tek da nekome dijeli lekcije. Društvo nam je totalno upropašteno, sistem vrijednosti ne postoji. Kurve, kriminalci,narkomani i polupismeni kolo vode i što je najžalosnije i najzabrinjavajuće imaju svoju publiku, pratioce i obožavaoce, odnosno kako oni vole reći fanove. U totalnom smo mraku.

ODGOVORITE
Name

Joja

27.08.2019 07:53

Al' se baba isprsila.

ODGOVORITE
Name

Zar

27.08.2019 10:05

ovo na slici nije Karleusa

ODGOVORITE
Name

21-vek-vaskrsenje

27.08.2019 11:39

Dajte ljudi kakav Aca Lukas, ON je samo produžena ruka " srpske majke " , plastičare Cece . Sad je udarila na Brenu , a znate li zbog čega, e pa zbog Prije, koja je bolja, zgodnija , ljepša, sekspilinija i što dooooooooooobro pjeva. Ona njena ko naduvani mumija samo muče. Al, kao što je nekoć, rukom Arkana maknula Draganu da bi ONA uspjela, tako bi sad ciknula Prija, al neće moći, iza nje je dinastija Živojinović. Lukas je izabran da udari , kako bi se procjenilo koliko će ih se primiti, a ono niko Bogu hvala. Ipak je Brena institucija, a plastičara spomenik lošeg i trulog vremena u kojem je njen suprug bio glavni igrač. Kakva majka takva i kćerka, opis iste najbolje je dala Karleuša.

ODGOVORITE