ЕП - Терзић: Дефинитивно имамо проблема!

''Као да одрађујемо посао. . . То не води у добро!'' Селектор одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић и поред победе над Француском замерио је својим играчицама на приступу мечу.

Остали спортови 26.08.2019 | 21:05
ЕП - Терзић: Дефинитивно имамо проблема!
Он је оценио да такав однос "не води у добро".

"Дефинитивно је да имамо проблема, то је видљиво. Први и основни када се упореде екипе, ми и противник, приметно је да противници против нас играју са много енергије, ентузијазма и оптимизма, а ми онако, као да одрађујемо посао и чекамо важније утакмице. Сви који се баве спортом знају да је то опасно и то не води у добро", рекао је Терзић после меча.

Одбојкашице Србије победиле су данас Француску са 3:1 у трећем колу Групе А Европског првенства.

"Надам се да ће од следеће утакмице играти онако како су нас навикле и како се то од њих очекује", додао је Терзић.

Он је против Француске прилику пружио играчицама које немају често да играју на великим такмичењима, али њиховим учинком није био задовољан.

"Играчице које су добиле прилику, искрено, нису је баш искористиле на прави начин, јер нису играле онако како то оне знају и како показују на тренингу. Да ли је то била трема или можда неко искуство... Не би смело више то да се понавља. Да смо ушли у пети сет, сигурно не бих враћао играче из прве поставе, јер је и ова постава јача од Француске", закључио је селектор Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар