Марин: Спремни смо на све, Звезда заслужује ЛШ!

Марко Марин најавио: Време је за гол! Капитен Црвене звезде пун самопоуздања пред одлучујућу утакмицу у борби за Лигу шампиона.

Фудбал 26.08.2019 | 20:02
Марин: Спремни смо на све, Звезда заслужује ЛШ!
Задужење му је да "пакује" шансе саиграчима, тренутно је најбољи асистент квалификација за Лигу шампиона, а дао је и гол Судуви у првом колу.

Марко Марин сјајним играма "вуче" Црвену звезду ка другом узастопном пласману у елитно такмичење. До коначног циља остала је још само једна утакмица - београдски реванш против Јанг бојса, после швајцарских 2:2.

Поново ће све очи звездаша бити упрте у бившег репрезентативца Немачке, који је током конференције за медије дао охрабрујућ одговор на констатацију да је најбољи асистент у квалификацијама. 

"Време је за гол", рекао је Марин кроз осмех и додао: 

"Најбитније је да прођемо даље, како год. Надам се да ћу опет помоћи екипи голом или асистенцијом".  

Сјајни везиста је прошле сезоне стигао у Звезду у финишу летњег прелазног рока, када је место у Лиги шампиона већ било обезбеђено.

Овог лета је он тај који са капитенском траком води саиграче ка истом успеху.

"Као екипа смо спремни. Велики плус је што играмо пред нашим навијачима. Мислим да ова екипа заслужује да уђе у Лигу шампиона, сваки појединац у њој. Од голмана Поповића и Борјана, до шпицева Крстовића и Павкова. Имамо супер карактер и даћемо све од себе да поновимо успех из прошле године".

Резултат прве утакмице (2:2) иде у прилог црвено-белима, али по Мариновим речима - Звезда неће калкулисати. 

"Резултат је егал. Не можемо се бранити на 'Маракани'. То нико неће, од навијача до стручног штаба. Одиграћемо праву европску утакмицу. Неће бити идентична првој јер ниједна утакмица не може да буде идентична. Биће промена, али ми смо на све спремни, желимо да обрадујемо наше навијаче", најавио је Марин.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар