Marin: Spremni smo na sve, Zvezda zaslužuje LŠ!

Marko Marin najavio: Vreme je za gol! Kapiten Crvene zvezde pun samopouzdanja pred odlučujuću utakmicu u borbi za Ligu šampiona.

Fudbal 26.08.2019 | 20:02
Marin: Spremni smo na sve, Zvezda zaslužuje LŠ!
Zaduženje mu je da "pakuje" šanse saigračima, trenutno je najbolji asistent kvalifikacija za Ligu šampiona, a dao je i gol Suduvi u prvom kolu.

Marko Marin sjajnim igrama "vuče" Crvenu zvezdu ka drugom uzastopnom plasmanu u elitno takmičenje. Do konačnog cilja ostala je još samo jedna utakmica - beogradski revanš protiv Jang bojsa, posle švajcarskih 2:2.

Ponovo će sve oči zvezdaša biti uprte u bivšeg reprezentativca Nemačke, koji je tokom konferencije za medije dao ohrabrujuć odgovor na konstataciju da je najbolji asistent u kvalifikacijama. 

"Vreme je za gol", rekao je Marin kroz osmeh i dodao: 

"Najbitnije je da prođemo dalje, kako god. Nadam se da ću opet pomoći ekipi golom ili asistencijom".  

Sjajni vezista je prošle sezone stigao u Zvezdu u finišu letnjeg prelaznog roka, kada je mesto u Ligi šampiona već bilo obezbeđeno.

Ovog leta je on taj koji sa kapitenskom trakom vodi saigrače ka istom uspehu.

"Kao ekipa smo spremni. Veliki plus je što igramo pred našim navijačima. Mislim da ova ekipa zaslužuje da uđe u Ligu šampiona, svaki pojedinac u njoj. Od golmana Popovića i Borjana, do špiceva Krstovića i Pavkova. Imamo super karakter i daćemo sve od sebe da ponovimo uspeh iz prošle godine".

Rezultat prve utakmice (2:2) ide u prilog crveno-belima, ali po Marinovim rečima - Zvezda neće kalkulisati. 

"Rezultat je egal. Ne možemo se braniti na 'Marakani'. To niko neće, od navijača do stručnog štaba. Odigraćemo pravu evropsku utakmicu. Neće biti identična prvoj jer nijedna utakmica ne može da bude identična. Biće promena, ali mi smo na sve spremni, želimo da obradujemo naše navijače", najavio je Marin.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar