ЛШ - Томане: Хоћу да подигнем стадион на ноге!

„На сваком кораку се говори о сутрашњем мечу“, поручио Португалац.

Фудбал 26.08.2019 | 17:30
ЛШ - Томане: Хоћу да подигнем стадион на ноге!
Гол против Спартака и врло позитиван утисак у првом мечу у Берну. То је учинак Португалца Томанеа у досадашњем мандату у Црвеној звезди. Није много играо због повреде, али је наговестио да би могао да буде велико појачање, можда и скривени адут за сутрашњи дуел.

"Од када сам дошао у Београд, из дана у дан сам све више импресиониран подршком наших навијача. Знам да су улазнице већ продате, и да ћемо играти пред пуним трибинама, што увек представља додатни мотив за доказивањем. Еуфорија међу навијачима утиче добро на мене, и срећан сам што сам део такве спортске приче. Анализирали смо противника, знамо које су им врлине и мане, и верујем да ћемо остварити позитиван резултат", рекао је Томане.

Снажни напада осећа да у Београду влада одлична атмосфера.

"На сваком кораку се говори о Звезди, и сви знамо колико је ова утакмица битна. Имамо шансу да другу годину заредом уђемо у Лигу шампиона, и даћемо све од себе да ту могућност искористимо. Шеф нам стално понавља да треба да будемо фокусирани, и да на терену спроводимо оно што радимо на тренинзима, те да уколико то испоштујемо, сигурно ћемо остварити позитиван резултат. Верује у нас и то нам много значи", додао је нападач Црвене звезде.

Томане има јмного жеља уочи дуела са Јанг Бојсом.

"Накнадно сам се прикључио екипи, али врло брзо сам се прилагодио и ушао у форму. Значе нам утакмице у домаћем првенству, и пресрећан сам што сам постигао првенац у Звездином дресу. Мој посао је да дајем голове, и потрудићу се да их буде што више. Волео бих да будем стрелац у уторак и да подигнем цео стадион на ноге. Ипак, најбитније је да екипа одигра добро и да прођемо даље", закључио је португалски фудбалер.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар