LŠ - Tomane: Hoću da podignem stadion na noge!

„Na svakom koraku se govori o sutrašnjem meču“, poručio Portugalac.

Fudbal 26.08.2019 | 17:30
LŠ - Tomane: Hoću da podignem stadion na noge!
Gol protiv Spartaka i vrlo pozitivan utisak u prvom meču u Bernu. To je učinak Portugalca Tomanea u dosadašnjem mandatu u Crvenoj zvezdi. Nije mnogo igrao zbog povrede, ali je nagovestio da bi mogao da bude veliko pojačanje, možda i skriveni adut za sutrašnji duel.

"Od kada sam došao u Beograd, iz dana u dan sam sve više impresioniran podrškom naših navijača. Znam da su ulaznice već prodate, i da ćemo igrati pred punim tribinama, što uvek predstavlja dodatni motiv za dokazivanjem. Euforija među navijačima utiče dobro na mene, i srećan sam što sam deo takve sportske priče. Analizirali smo protivnika, znamo koje su im vrline i mane, i verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Tomane.

Snažni napada oseća da u Beogradu vlada odlična atmosfera.

"Na svakom koraku se govori o Zvezdi, i svi znamo koliko je ova utakmica bitna. Imamo šansu da drugu godinu zaredom uđemo u Ligu šampiona, i daćemo sve od sebe da tu mogućnost iskoristimo. Šef nam stalno ponavlja da treba da budemo fokusirani, i da na terenu sprovodimo ono što radimo na treninzima, te da ukoliko to ispoštujemo, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Veruje u nas i to nam mnogo znači", dodao je napadač Crvene zvezde.

Tomane ima jmnogo želja uoči duela sa Jang Bojsom.

"Naknadno sam se priključio ekipi, ali vrlo brzo sam se prilagodio i ušao u formu. Znače nam utakmice u domaćem prvenstvu, i presrećan sam što sam postigao prvenac u Zvezdinom dresu. Moj posao je da dajem golove, i potrudiću se da ih bude što više. Voleo bih da budem strelac u utorak i da podignem ceo stadion na noge. Ipak, najbitnije je da ekipa odigra dobro i da prođemo dalje", zaključio je portugalski fudbaler.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar