ЛШ: И Сулејмани кренуо за Београд, ту је и Оро!

Јанг Бојси јачи у Београду: Полетио и Сулејмани! Тренер швајцарског првака добио велико појачање пред реванш плеј-офа квалификација за Лигу шампиона против Црвене звезде. Видјећемо још да ли ће га користити и колико у Београду. . .  Јанг Бојс стиже са најбољим играчима на реванш са Звездом. . .

Фудбал 26.08.2019 | 15:36
ЛШ: И Сулејмани кренуо за Београд, ту је и Оро!
Екипа Јанг Бојса кренула је рано јутрос ка српској престоници на реванш плеј-офа за пласман у Лигу шампиона против Црвене звезде и то осетно појачања.

Место у авиону заузео је и некадашњи репрезентативац Србије Миралем Сулејмани (30), који је због повреде одиграо само 59 минута ове сезоне и пропустио претходних шест утакмица укључујући и прошлонедељни дуел са српским шампионом (2:2).

Да ли се некадашњи фудбалер Партизана опоравио и да ли ће моћи да се стави на располагање тренеру Герарду Сеоанеу и даље је мистерија, јер га није било протеклог викенда у дуелу са Цирихом ни на клупи за резерве.

Такође, у авиону за Београд се налази и најбољи стрелац Јанг Бојса Гијом Оро, који такође није био у протоколу током викенда, али је неизвесно да ли и он има снаге за свих 90 минута. И то је једна од мистерија не само за црвено-беле већ и за тренера швајцарског тима.

Фудбалери швајцарског првака Јанг Бојса полетели су јутрос из Берна ка Београду, а у авиону је било мјеста и за српског фудбалера Миралем Сулејмани (30).

На фотографијама које су Јанг Бојси подијелили на друштвеним мрежама може да се примијети и Сулејмани, који због повреде није играо за своју екипу још од 1. кола домаћег шампионата, када је морао да изађе из игре на мечу против Сервета.

Сулејмани није био спреман за први меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона против Звезде (2:2), није играо ни за викенд против Цириха (4:0), али је у комбинацији за тим за уторак.

Видјећемо још да ли ће га, и колико, тренер Херардо Сеоне користити у Београду.

У јединој утакмици ове сезоне Сулејмани је уписао једну асистенцију, док је прошле године, упркос повреди која га је дуго држала ван терена, одиграо 27 мечева за Јанг Бојсе и забиљежио девет голова и 12 асистенција.

Сулејманију је ово друго гостовање са Швајцарцима у Србији у посљедње двије године пошто је већ у јесен 2017. године играо против Партизана, свог бившег клуба, али без учинка.

Јанг Бојсима се опоравио и најбољи нападач Гијом Оро, који је добио прилику на 15 минута у првој утакмици у Берну, и уписао се у стријелце из једанаестерца, док ће у реваншу бити спреман за већу минутажу...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар