LŠ: I Sulejmani krenuo za Beograd, tu je i Oro!

Jang Bojsi jači u Beogradu: Poletio i Sulejmani! Trener švajcarskog prvaka dobio veliko pojačanje pred revanš plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde. Vidjećemo još da li će ga koristiti i koliko u Beogradu. . .  Jang Bojs stiže sa najboljim igračima na revanš sa Zvezdom. . .

Fudbal 26.08.2019 | 15:36
LŠ: I Sulejmani krenuo za Beograd, tu je i Oro!
Ekipa Jang Bojsa krenula je rano jutros ka srpskoj prestonici na revanš plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde i to osetno pojačanja.

Mesto u avionu zauzeo je i nekadašnji reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani (30), koji je zbog povrede odigrao samo 59 minuta ove sezone i propustio prethodnih šest utakmica uključujući i prošlonedeljni duel sa srpskim šampionom (2:2).

Da li se nekadašnji fudbaler Partizana oporavio i da li će moći da se stavi na raspolaganje treneru Gerardu Seoaneu i dalje je misterija, jer ga nije bilo proteklog vikenda u duelu sa Cirihom ni na klupi za rezerve.

Takođe, u avionu za Beograd se nalazi i najbolji strelac Jang Bojsa Gijom Oro, koji takođe nije bio u protokolu tokom vikenda, ali je neizvesno da li i on ima snage za svih 90 minuta. I to je jedna od misterija ne samo za crveno-bele već i za trenera švajcarskog tima.

Fudbaleri švajcarskog prvaka Jang Bojsa poleteli su jutros iz Berna ka Beogradu, a u avionu je bilo mjesta i za srpskog fudbalera Miralem Sulejmani (30).

Na fotografijama koje su Jang Bojsi podijelili na društvenim mrežama može da se primijeti i Sulejmani, koji zbog povrede nije igrao za svoju ekipu još od 1. kola domaćeg šampionata, kada je morao da izađe iz igre na meču protiv Serveta.

Sulejmani nije bio spreman za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Zvezde (2:2), nije igrao ni za vikend protiv Ciriha (4:0), ali je u kombinaciji za tim za utorak.

Vidjećemo još da li će ga, i koliko, trener Herardo Seone koristiti u Beogradu.

U jedinoj utakmici ove sezone Sulejmani je upisao jednu asistenciju, dok je prošle godine, uprkos povredi koja ga je dugo držala van terena, odigrao 27 mečeva za Jang Bojse i zabilježio devet golova i 12 asistencija.

Sulejmaniju je ovo drugo gostovanje sa Švajcarcima u Srbiji u posljednje dvije godine pošto je već u jesen 2017. godine igrao protiv Partizana, svog bivšeg kluba, ali bez učinka.

Jang Bojsima se oporavio i najbolji napadač Gijom Oro, koji je dobio priliku na 15 minuta u prvoj utakmici u Bernu, i upisao se u strijelce iz jedanaesterca, dok će u revanšu biti spreman za veću minutažu...

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar