Мурињо "појачао тон" на телефону, чека смјену Зидана!

Одлучио је да одбије све позиве сем Флорентина Переза. . .

Фудбал 26.08.2019 | 16:52
Мурињо "појачао тон" на телефону, чека смјену Зидана!
Врло лоше припреме и нешто слабији почетак сезоне за Реал Мадрид значили су да позиција Зинедина Зидана на клупи "краљевског клуба" више није толико недодирљива.

"Зизу" месецима не успева да драстично побољша игру Реал Мадрида, чак ни уз појачања која су овог лета плаћена чак 300 милиона евра, па Флорентино Перез полако размишља о тренерима који би могли да га замене уколико буде још киксева на почету сезоне...

Реал Мадрид је победио Селту (3:1) и ремизирао са Ваљадолидом (1:1), али ни у једној од те две утакмице није оставио позитиван утисак, и даље се све сводило на индидуалце.

Повреда новог носиоца игре, Едена Азара, значила је потпуну промену концепције и заправо враћање "коренима", па се Зидан одлучио на проверене снаге, указавши поверење чак и Џејмсу Родригезу и Гарету Бејлу, штавише - чак ОСАМ играча који су били редовни у стартној постави Реал Мадрида из 2014. године - почела су меч у суботу и то није добра вест за клуб.

У игри Каземира, Марсела, Кроса, Иска и других не осећа се довољна мотивација, док Зидан не верује довољно млађима који је имају на претек - и ослања се на "сигурнија" решења.

Таква клупска политика не допада се Флорентину Перезу који, према писању листа "АС", жели да доведе Жозеа Муриња, други пут на "Сантјаго Бернабеуу", а и сам Португалац је заинтересован иако се нису растали у идеалним условима.

Мадридски лист преноси да је Мурињо имао МНОГО позива у последње време, али је одлучио да одбије све интересенте - и да чека позив Переза.

Жозе Мурињо је Реал Мадриду донео и титулу првака Шпаније, и то у ери владавине Барселоне, а без посла је од децембра прошле године када га је отпустио Манчестер јунајтед, тако да тренутно ради као стручни консултант на једној британској телевизији.

Наравно, тог посла би се сигурно оставио када би Реал Мадрид позвао, а вреди пратити резултате у идућим недељама, један кикс би могао да буде довољан.

Уколико "Специјални" дође у престоницу Шпаније ујединиће се са Еденом Азаром, док ће бити интересантно видети какво је његово виђење Луке Јовића, који је за сада резерва Кариму Бенземи у нападу Реал Мадрида.

НАРЕДНИХ ПЕТ УТАКМИЦА РЕАЛ МАДРИДА У ПРИМЕРИ:

Виљареал (г) - 1. септембар
Леванте (д) - 14. септембар
Севиља (г) - 22. септембар
Осасуна (д) - 25. септембар
Атлетико Мадрид (г) - 28. септембар

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар