Murinjo "pojačao ton" na telefonu, čeka smjenu Zidana!

Odlučio je da odbije sve pozive sem Florentina Pereza. . .

Fudbal 26.08.2019 | 16:52
Murinjo "pojačao ton" na telefonu, čeka smjenu Zidana!
Vrlo loše pripreme i nešto slabiji početak sezone za Real Madrid značili su da pozicija Zinedina Zidana na klupi "kraljevskog kluba" više nije toliko nedodirljiva.

"Zizu" mesecima ne uspeva da drastično poboljša igru Real Madrida, čak ni uz pojačanja koja su ovog leta plaćena čak 300 miliona evra, pa Florentino Perez polako razmišlja o trenerima koji bi mogli da ga zamene ukoliko bude još kikseva na početu sezone...

Real Madrid je pobedio Seltu (3:1) i remizirao sa Valjadolidom (1:1), ali ni u jednoj od te dve utakmice nije ostavio pozitivan utisak, i dalje se sve svodilo na indidualce.

Povreda novog nosioca igre, Edena Azara, značila je potpunu promenu koncepcije i zapravo vraćanje "korenima", pa se Zidan odlučio na proverene snage, ukazavši poverenje čak i Džejmsu Rodrigezu i Garetu Bejlu, štaviše - čak OSAM igrača koji su bili redovni u startnoj postavi Real Madrida iz 2014. godine - počela su meč u subotu i to nije dobra vest za klub.

U igri Kazemira, Marsela, Krosa, Iska i drugih ne oseća se dovoljna motivacija, dok Zidan ne veruje dovoljno mlađima koji je imaju na pretek - i oslanja se na "sigurnija" rešenja.

Takva klupska politika ne dopada se Florentinu Perezu koji, prema pisanju lista "AS", želi da dovede Žozea Murinja, drugi put na "Santjago Bernabeuu", a i sam Portugalac je zainteresovan iako se nisu rastali u idealnim uslovima.

Madridski list prenosi da je Murinjo imao MNOGO poziva u poslednje vreme, ali je odlučio da odbije sve interesente - i da čeka poziv Pereza.

Žoze Murinjo je Real Madridu doneo i titulu prvaka Španije, i to u eri vladavine Barselone, a bez posla je od decembra prošle godine kada ga je otpustio Mančester junajted, tako da trenutno radi kao stručni konsultant na jednoj britanskoj televiziji.

Naravno, tog posla bi se sigurno ostavio kada bi Real Madrid pozvao, a vredi pratiti rezultate u idućim nedeljama, jedan kiks bi mogao da bude dovoljan.

Ukoliko "Specijalni" dođe u prestonicu Španije ujediniće se sa Edenom Azarom, dok će biti interesantno videti kakvo je njegovo viđenje Luke Jovića, koji je za sada rezerva Karimu Benzemi u napadu Real Madrida.

NAREDNIH PET UTAKMICA REAL MADRIDA U PRIMERI:

Viljareal (g) - 1. septembar
Levante (d) - 14. septembar
Sevilja (g) - 22. septembar
Osasuna (d) - 25. septembar
Atletiko Madrid (g) - 28. septembar

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar