Обећао је да ће водити Болоњу и ево га!

ГРАНДЕ МИХА! Возио је 145 километара и стао крај аут линије. Синиша Михајловић обећао је да ће водити Болоњу ове сезоне, али нико осим њега није помишљао на утакмицу 1. кола Серије А.  Миха се вратио! Поли: Оставио нас је без речи. . .  Овације за српског тренера у Верони!

Фудбал 26.08.2019 | 13:42
Обећао је да ће водити Болоњу и ево га!
Када је 15. јула у писму фудбалској планети открио са каквим противником се суочио, али да је било доста плакања и да следи борба, а потом обећао да ће водити Болоњу већ ове сезоне, само он је на целом свету мислио на утакмицу 1. кола.

Само 40 дана касније, затражио је и добио одобрење лекара, који су добро знали да су у борби са леукемијом његова највећа снага пркос и срце, сео у кола, возио 145 километара, обукао опрему, одржао говор у свлачионици и изашао на "Бентегоди" као да се ништа није догодило...

...као да је све у савршеном реду.

После 40 дана борбе са опаком болешћу, Синиша Михајловић је показао ратничко срце и победнички карактер. Вратио се вечерас на терен, мимо свих очекивања и најава.

Као бомба је вечерас на Апенинима одјекнула сјајна вест да ће Синиша Михајловић са клупе водити екипу Болоње у првом колу Серије А против Вероне.

Нешто мршавији него иначе, са качкетом, али и истим оним пркосним погледом какав знамо, Миха се појавио на стадиону Бентегоди. Наравно, награђен је громогласним овацијама и аплаузима навијача.

„Михино присуство? Невероватно изненађење! Остали смо без текста када смо сазнали јер га нисмо очекивали. Још једном је показао колику снагу поседује. Немам речи да га опишем... Пресрећни смо и импресионирани што је овде“, рекао је Болоњин везиста Андреа Поли пред почетак меча.

Борба још није готова, али Миха је спреман и оран да ружном противнику покаже зубе. Вечерас је демонстрирао колико је у њему снаге и воље да победи. Вечерас је задао ударац. Чекамо завршни. Навикли смо од њега...

То је Синиша Михајловић.

ТО ЈЕ МИХА!

Наш легенарни фудбалер и тренер стоји крај аут линије у "Граду љубави" и води Болоњу на гостовању у Верони ове недеље увече. Ово је спортска вест дана не у Србији, не у Италији, већ у целом свету, који је остао затечен пред Синишином снагом и вољом.

И не, никако није био погрешан онај твит, у ком је један Италијан написао:

"Жалим леукемију са којом ће се борити Синиша Михајловић".

Форза Миха!

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар