Obećao je da će voditi Bolonju i evo ga!

GRANDE MIHA! Vozio je 145 kilometara i stao kraj aut linije. Siniša Mihajlović obećao je da će voditi Bolonju ove sezone, ali niko osim njega nije pomišljao na utakmicu 1. kola Serije A.  Miha se vratio! Poli: Ostavio nas je bez reči. . .  Ovacije za srpskog trenera u Veroni!

Fudbal 26.08.2019 | 13:42
Obećao je da će voditi Bolonju i evo ga!
Kada je 15. jula u pismu fudbalskoj planeti otkrio sa kakvim protivnikom se suočio, ali da je bilo dosta plakanja i da sledi borba, a potom obećao da će voditi Bolonju već ove sezone, samo on je na celom svetu mislio na utakmicu 1. kola.

Samo 40 dana kasnije, zatražio je i dobio odobrenje lekara, koji su dobro znali da su u borbi sa leukemijom njegova najveća snaga prkos i srce, seo u kola, vozio 145 kilometara, obukao opremu, održao govor u svlačionici i izašao na "Bentegodi" kao da se ništa nije dogodilo...

...kao da je sve u savršenom redu.

Posle 40 dana borbe sa opakom bolešću, Siniša Mihajlović je pokazao ratničko srce i pobednički karakter. Vratio se večeras na teren, mimo svih očekivanja i najava.

Kao bomba je večeras na Apeninima odjeknula sjajna vest da će Siniša Mihajlović sa klupe voditi ekipu Bolonje u prvom kolu Serije A protiv Verone.

Nešto mršaviji nego inače, sa kačketom, ali i istim onim prkosnim pogledom kakav znamo, Miha se pojavio na stadionu Bentegodi. Naravno, nagrađen je gromoglasnim ovacijama i aplauzima navijača.

„Mihino prisustvo? Neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta kada smo saznali jer ga nismo očekivali. Još jednom je pokazao koliku snagu poseduje. Nemam reči da ga opišem... Presrećni smo i impresionirani što je ovde“, rekao je Bolonjin vezista Andrea Poli pred početak meča.

Borba još nije gotova, ali Miha je spreman i oran da ružnom protivniku pokaže zube. Večeras je demonstrirao koliko je u njemu snage i volje da pobedi. Večeras je zadao udarac. Čekamo završni. Navikli smo od njega...

To je Siniša Mihajlović.

TO JE MIHA!

Naš legenarni fudbaler i trener stoji kraj aut linije u "Gradu ljubavi" i vodi Bolonju na gostovanju u Veroni ove nedelje uveče. Ovo je sportska vest dana ne u Srbiji, ne u Italiji, već u celom svetu, koji je ostao zatečen pred Sinišinom snagom i voljom.

I ne, nikako nije bio pogrešan onaj tvit, u kom je jedan Italijan napisao:

"Žalim leukemiju sa kojom će se boriti Siniša Mihajlović".

Forza Miha!

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar