Брена искрено: Имам аутомобил за пијацу

Током наступа на “Мусиц Wеек” фестивалу, Лепа Брена је испричала да ускоро планира одмор са другарицама, али је и рекла да ће ускоро купити нови брод и отићи на крстарење, а дотакла се и теме градског саобраћаја и гужви које је понекад нервирају.

Забава 25.08.2019 | 16:55
Брена искрено: Имам аутомобил за пијацу
– Ускоро планирам одмор, неко крстарење са женским друштвом, мало да се одморим и проведем – испричала је Брена за Блиц. 

Она је након тога прокоментарисала и да има пуно аутомобила, неки су како каже радни, а неки парадни.



– Мислим да је мало неумјесно да причамо о томе јер имам заиста доста аутомобила, али неки су радни, а неки парадни. Имамо аутомобил који је за пијацу, а ја бих вољела да купим један мали смарт ауто како бих га паркирала гдје год хоћу. Тражим га толико година, а Боба ми то не дозвољава јер прво нису безбједни, а и ја се јако пуно нервирам када се аутомобили погрешно паркирају, када неко вози превише брзо или лијевом траком а то не треба.

Ја сам жена која поштује правила и када возим увијек се свађам. Псујем нон стоп, нон стоп вичем и стално имам проблем са тим. Срећа је да су нам путеви све љепши и да се плаћа паркинг па коначно постоје правила и код нас – рекла је Брена.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драган Мд

25.08.2019 17:15

Ма немој ми рећи да идеш на пијацу, хехе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

25.08.2019 17:46

Најбољи су они на струју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алија Сиротановић (за неписмене не зовем се тако)

26.08.2019 07:38

Устанем јутрос кад оно нешто пуцкета, пуцкета ли пуцкета, Шта је реко ово окрени се гор окрени се доле ...кад оно мени пуца к...ц за Бреном и њеним аутима

ОДГОВОРИТЕ