Brena iskreno: Imam automobil za pijacu

Tokom nastupa na “Music Week” festivalu, Lepa Brena je ispričala da uskoro planira odmor sa drugaricama, ali je i rekla da će uskoro kupiti novi brod i otići na krstarenje, a dotakla se i teme gradskog saobraćaja i gužvi koje je ponekad nerviraju.

Zabava 25.08.2019 | 16:55
Brena iskreno: Imam automobil za pijacu
– Uskoro planiram odmor, neko krstarenje sa ženskim društvom, malo da se odmorim i provedem – ispričala je Brena za Blic. 

Ona je nakon toga prokomentarisala i da ima puno automobila, neki su kako kaže radni, a neki paradni.



– Mislim da je malo neumjesno da pričamo o tome jer imam zaista dosta automobila, ali neki su radni, a neki paradni. Imamo automobil koji je za pijacu, a ja bih voljela da kupim jedan mali smart auto kako bih ga parkirala gdje god hoću. Tražim ga toliko godina, a Boba mi to ne dozvoljava jer prvo nisu bezbjedni, a i ja se jako puno nerviram kada se automobili pogrešno parkiraju, kada neko vozi previše brzo ili lijevom trakom a to ne treba.

Ja sam žena koja poštuje pravila i kada vozim uvijek se svađam. Psujem non stop, non stop vičem i stalno imam problem sa tim. Sreća je da su nam putevi sve ljepši i da se plaća parking pa konačno postoje pravila i kod nas – rekla je Brena.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dragan Md

25.08.2019 17:15

Ma nemoj mi reći da ideš na pijacu, hehe...

ODGOVORITE
Name

Joja

25.08.2019 17:46

Najbolji su oni na struju.

ODGOVORITE
Name

Alija Sirotanović (za nepismene ne zovem se tako)

26.08.2019 07:38

Ustanem jutros kad ono nešto pucketa, pucketa li pucketa, Šta je reko ovo okreni se gor okreni se dole ...kad ono meni puca k...c za Brenom i njenim autima

ODGOVORITE